Forex akan di " block" di Malaysia. Apakah Kemungkinannya..

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20795
USD / JPY
103.84
GBP / USD
1.35885
USD / CHF
0.89080
USD / CAD
1.27043
EUR / JPY
125.433
AUD / USD
0.76867

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku baru dapat tahu satu info dimana kerajaan dengan kerjasama cyberjaya multimedia department dalam proses menyekat urusniaga forex dikalangan orang awam mcm kita dalam tempoh 1-2 tahun lagi. Kalau jadi sedemikian apakah kemungkinannya dan apakah tindakan kita#:-S#:-S#:-S#:-S~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

anaseem74

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
535
Reaction score
11
Points
15
:(:)(:)((~X(~X( ...aduss...terpaksa berhijrah la nampaknya
 

GreenDay

Super Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
5,085
Reaction score
18
Points
75
Benarkah...???
Or Khabar Angin...:-?
 

emasmoden

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
aku baru dapat tahu satu info dimana kerajaan dengan kerjasama cyberjaya multimedia department dalam proses menyekat urusniaga forex dikalangan orang awam mcm kita dalam tempoh 1-2 tahun lagi. Kalau jadi sedemikian apakah kemungkinannya dan apakah tindakan kita#:-S#:-S#:-S#:-S~X(~X(~X(
Aku harap tak jadi mcm tu, lagipun takkan kerajaan M'sia nak kebelakang kot, sedangkan negara lain terus maju kedepan.
Kalau sekat geng2 yang suka ambik duit org buat trade dng janji profit bulanan, tu aku sokong.
 

min9797

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
3,093
Reaction score
90
Points
30
cepat la amik alih kerajaan...
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
:(:)(:)(:)(:)(( tidaakkkkkkk.....aku bru je nk start main ni...
 

panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,105
Reaction score
23
Points
25
bole ke dia org sekat ...... kat malaysia dah berjanji tak akan menyekat segala apa yg ada di dalam internet ,tah aku pun tatau
 

nitrofx

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2008
Messages
815
Reaction score
15
Points
15
block pun block la, rezeki ada di mana2.
 

4-REX

Active Member
Joined
Mar 5, 2007
Messages
1,442
Reaction score
13
Points
25
aku baru dapat tahu satu info dimana kerajaan dengan kerjasama cyberjaya multimedia department dalam proses menyekat urusniaga forex dikalangan orang awam mcm kita dalam tempoh 1-2 tahun lagi. Kalau jadi sedemikian apakah kemungkinannya dan apakah tindakan kita#:-S#:-S#:-S#:-S~X(~X(~X(
Panas...panas...
Info tu drp mana?
 

salehxs

Junior Member
Joined
Jan 1, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
aku pun ada dengar pasal benda nih dan setahu aku memang tak pernah dibenarkan pun trading forex secara persendirian kat malaysia nie. Cuma penguatkuasaan sebelum ni tak ada. kalau penguatkuasaan nak dijalankan habisla traders2 bilis macam aku, dah le baru nak start... harap2nya sempat la mengumpul sikit kekayaan daripada lebih $3billion urusniaga forex....
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register