FOR SALE: Villa Putra Kondo

CG Sponsors




fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
Satu unit kondominium di Villa Putra, Jalan Tun Ismail hendak dijual...Kondo ni terletak di kawasan strategik belakang Legend hotel (Kompleks The Mall), berhampiran PWTC dan Stesen Bas Hentian Putra....Berhampiran juga dengan Stesen Komuter dan LRT STAR...Pemilik semasa ialah bumiputera...

Tingkat 1 (view kotaraya KL, nampak KL Tower)
2+1 Bilik
2 bilik air
Dapur dilengkapi kabinet cantik

Kemudahan lain:
Kolam renang
Gymnasium
Sekuriti guard 24 jam
Parking berbumbung di LG2
Parking visitor juga ada jika ada tamu datang ziarah

Gambar akan aku uplod kemudian ya...

Harga yang ditawarkan ialah RM280k (dirunding)

PM la jika minat

Timekaseh


GAMBAR DI PAGE 3
 
Last edited:
Sponsored Post

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
bump bump bump

hartanah dengan lokasi strategik untuk dijual ni
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
Satu unit kondominium di Villa Putra, Jalan Tun Ismail hendak dijual...Kondo ni terletak di kawasan strategik belakang Legend hotel (Kompleks The Mall), berhampiran PWTC dan Stesen Bas Hentian Putra....Berhampiran juga dengan Stesen Komuter dan LRT STAR...Pemilik semasa ialah bumiputera...

Tingkat 1 (view kotaraya KL, nampak KL Tower)
2+1 Bilik
2 bilik air
Dapur dilengkapi kabinet cantik

Kemudahan lain:
Kolam renang
Gymnasium
Sekuriti guard 24 jam
Parking berbumbung di LG2
Parking visitor juga ada jika ada tamu datang ziarah

Gambar akan aku uplod kemudian ya...

Harga yang ditawarkan ialah RM280k (dirunding)

PM la jika minat

Timekaseh
ye ke tingkat 1 nampak KL Tower? luas berapa?
 

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
nampak la bro..

tak kan nak tipu kot...
sebab bukan ada building lain yg blok..

kalo g kl tower, bila pakai teropong yang ada kat atas tu kan, bole nampak spenda yang disidai kat ampaian balkoni...

luas?

nanti nak kena caek balik...

situ lokasi tengah bandar..bukan kawasan bukit..
bukit kenny kena seberang jalan nun
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
nampak la bro..

tak kan nak tipu kot...
sebab bukan ada building lain yg blok..

kalo g kl tower, bila pakai teropong yang ada kat atas tu kan, bole nampak spenda yang disidai kat ampaian balkoni...

luas?

nanti nak kena caek balik...

situ lokasi tengah bandar..bukan kawasan bukit..
bukit kenny kena seberang jalan nun
amik gambar lg centek :)cgrock

sewa situ berapa ek? ke owner duk situ?
 

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
nanti gambar akan diambek untuk tatapan mata...

owner duduk situ tapi baru pindah ke teres di pinggir kotaraya...
sewa situ cecah 1k lebih2...
orang umno ramai dok situ sebab depan pwtc..
setiap kali perhimpunan agung, dorang jalan kaki je g bersidang...
 

fhans23

Active Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
2,470
Reaction score
0
Points
20
RM280 memang murah bro...

good property for investment
 
Sponsored Post
Top
Log in Register