BTC USD 57,792.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FOOTBALL MANAGER 2009 / fm 09

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
alop sumer, first kalau salah masuk topic soory beb..
ni nak citer sikit, korang yg giler ngan bola ni mesti tau game FM kan?? :D:D
dulu game ni nama dia CM, pastu dh break ngan partner, jd la FM (cm still ader lg)
FM 2009 kalau x salah aku kuar end november.. so saja wat thread ni awal sikit..
so kalau saper saper boleh agak which player kt fm 09 ni "hot prospect" leh la bg tau..
atau just nk share aper aper pasal fm pon leh gak..
p/s aku rasa confirm walcott,bojan jd hot prospect :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

gooddjinn

Active Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,432
Reaction score
122
Points
43
tambah sket, maybe Aguero, Micah richards, Gareth Bale, Sergio Ramos, Karem Benzema, Dean Parrett, Anderson, Nani, Obi Mikel..

Ha ni sume mmg best player la.. good investment kalau beli derang ni..

:D :D :D
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
tambah sket, maybe Aguero, Micah richards, Gareth Bale, Sergio Ramos, Karem Benzema, Dean Parrett, Anderson, Nani, Obi Mikel..

Ha ni sume mmg best player la.. good investment kalau beli derang ni..

:D :D :D

aguero.. kenal dier time kt independiante lagi.. x sangka dh jauh dier jalan.. ni la kelebihan FM, kalau kita knal player time muda.. satu lg player aku xkan lupa, hleb aku knal time kt BATE, time tu knal pon pasal die ngan abg dier masuk stuggart .. skrng dh kat barcelona dh. dulu saper pon x knal mamat ni :D:D
 

reeez80

Legendary Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
14,659
Reaction score
5
Points
115
belum kuar lagi kan.. yang biasanya kuar bulan 10... kalau dah kuar roger...
 

thegreat

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
6,372
Reaction score
31
Points
70
dah kuar la bro...semalam aku dah pegang nak beli alih2 tgh fm bukan cm sebab aku layan cm jer.. aku letak balik la aku amik red alert 3 baru nyer....
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
dah kuar la bro...semalam aku dah pegang nak beli alih2 tgh fm bukan cm sebab aku layan cm jer.. aku letak balik la aku amik red alert 3 baru nyer....

dh kuar ker?? biar betul :eek::eek::eek::eek:
 

abas_6439

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2007
Messages
11,842
Reaction score
0
Points
110
abas dah main.....dah sampai...2011 dah....skang nih..walcott n pato tengah tip top...layann
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
FM2009 patut dh kuar dh...
dgn feature br....
3d match....
:):):):):):)
 

gooddjinn

Active Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,432
Reaction score
122
Points
43
sape2 nak donlod game ni, ley pm aku..

:D :D :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register