BTC USD 40,265.2 Gold USD 1,800.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Foodpanda buat hal dengan vendor pulak

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,123
Reaction score
393
Points
91
30$ dari harga jualan.. silap2 sama dengan 100% dari keuntungan.... rupanya cekit darah juga FP nie...
 
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,717
Reaction score
2,234
Points
206
komisen pon 30%.
memang fuhh.

kalau 10 %, boleh untung lagi,

ini kaya panda dari kedai.
sbb tu kedai naikkan harga kat fp
beza dalam 25% gak dr harga kat kedai
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
9,059
Reaction score
356
Points
96
Mungkin FP buat mcm ni sebab nak cover sale derang, sebelum ni kedai bukak sampai 10 malam. Sekarang ni tak semua kedai sampai pukul 10 dan tak semua kedai bukak. Sale turun, terpaksalah naikkan profit dekat percent.
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,950
Reaction score
657
Points
126
sbb tu kedai naikkan harga kat fp
beza dalam 25% gak dr harga kat kedai
yekah.. aritu mmbr den kira dkt 43% gak beza ngan kedai..

rm58.9 harga beli direct kat kedai.. rm83 harga fp ..

1626923921442.png
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,717
Reaction score
2,234
Points
206
yekah.. aritu mmbr den kira dkt 43% gak beza ngan kedai..

rm58.9 harga beli direct kat kedai.. rm83 harga fp ..

1626923921442.png
depend kedai kot
aku penah beli satu kedai tu, harga fb rm45 exclude delivery
p kedai dalam rm35 je
bende sama
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,180
Reaction score
460
Points
91
Aku pakai panda ni pun time ada promo je.mcd kalu beli pun pakai aps mcd je rase mcm mur skit
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
700
Reaction score
246
Points
23
belajar dari panda:

pergunakan org lain utk kelebihan diri,

guna panda ibarat kedai tu panda punya. modal panda cuma sistem dan komisen raider, dan gaji pekerja2 mereka. tapi untung panda sampai 30% komisen, lebih dari untung pekedai.

yg penting pandai amik peluang
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
13,372
Reaction score
1,994
Points
201
Kwn aku dh terminate panda xleh bwk bincang dia kata huhuhu
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #3
Joined
Jan 13, 2009
Messages
156,007
Reaction score
21,317
Points
1,671
Org pulak sggup je bayar. Gini rupanye panda mkn org
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,150
Reaction score
258
Points
91
mmg ada tambahan dalam RM3 ke RM5 kalau beli dr food panda.
aku guna kalau terdesak je, biasa beli untuk pick up je sbb malas nak tggu haha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register