BTC USD 31,473.7 Gold USD 1,785.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Food Court ARENA One Utama-Apa pendapat korang?

agen

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2007
Messages
694
Reaction score
27
Points
20
Salam..
Last week aku ngan bini aku pg la tgk wayang kat TGV One Utama.saje pegi coz dpt tiket free.Sblm tu lunch la kat food court Arena.Aku order Sizzling Yee Mee n bini aku Nagi Goreng Cina..Tapi bila mkn rasa cam nak terluah balik jer..xde rasa langsung...korang pernah x mkn kat situ.aku ngan bini aku jarang sgt pegi situ..biasa pegi tesco kajang ,jusco equine,mydin jer..
Tp klu nak compare tmpt lain biasanye time lunch ramai jer tp kat situ x ramai langsung org...korang pulak mcmaner?:)
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
aku penah makan situ dlm 2 thn lepas, ok je rasanye
 

shah79

Active Member
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
aku pernah lalu je.. keh..keh.. makan lak kat kedai luar dari situ...........
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
aku pernah g ms aku couple dlu, ok jer harga pon aku blh terima lg
tu yg 5thn+ lps la....

br ni g jusco sunway,1st time jejak tmpg mkn dia...
not bad...nk kata sedap sgt2 tak la, tp boleh terima
Alhamdullilah!! RM18 1set boleh mkn 3-4org :)cgrock
 

agen

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2007
Messages
694
Reaction score
27
Points
20
kira korang pun jarang2 gak la pegi situ kan...:)
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
tu la psl..paling sakit hati goreng cina bini aku la...tukang masak dia indon..ko bayang la nasi tu sejuk jer..~X(

bro,
ko ade isi tak borang aduan?nti isi pastu letak detail supaya depa
pantau, kdg2 pengurusan ni xtau, bila dpn2 dia ok bila dh lama
mula la tjk belang, bila ade komplen br kabut ~X(
 

agen

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2007
Messages
694
Reaction score
27
Points
20
bro,
ko ade isi tak borang aduan?nti isi pastu letak detail supaya depa
pantau, kdg2 pengurusan ni xtau, bila dpn2 dia ok bila dh lama
mula la tjk belang, bila ade komplen br kabut ~X(

klu silap aku,food court tu managed by jusco.biasanya klu under jusco mmg tip top..huhu:((
 

epoque

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2007
Messages
384
Reaction score
0
Points
10
aku selalu pergi jalan2 kat ou tuh..boleh kata seminggu at least sekali mesti pergi... aku mmg dah ban arena food court tu..bayangkan kedai tomyam tp tukang masak dia bangla...tak lalu siut aku... termakan la jugak sekali..serius takde langsung rasa thai.. yang kedai nyonya nasi goreng cina tu aje ok kot.. mungkin time tt pergi tu out..tapi mmg dah lama aku tak makan kat situ.. baik gi tempat lain
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register