BTC USD 57,653.2 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

float sebanyak mana?

junkredish

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2008
Messages
167
Reaction score
9
Points
15
salam semua

stakat ni brapa byk yg korang pernah float -ve?

prnh skali aku float -400, sbb terlupa nk SL. balik2 umah tengok rasa nk nangis :((

sib baik aku hold gak akhirnya bila dh jd -100 aku closed. x la rugi sgt
 
Sponsored Post

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
salam semua

stakat ni brapa byk yg korang pernah float -ve?

prnh skali aku float -400, sbb terlupa nk SL. balik2 umah tengok rasa nk nangis :((

sib baik aku hold gak akhirnya bila dh jd -100 aku closed. x la rugi sgt

Biasa ar tu bro. Dulu aku tak pakai sl sampai -800 float. Last2 MC. Skarang ni pakai sl dah. Rugi untung dok pusing2 situ tapi tak MC kan kan kan :)paid

Tgh fikir cara utk biakkan duit dgn konsisten ni. :-?
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
salam semua

stakat ni brapa byk yg korang pernah float -ve?

prnh skali aku float -400, sbb terlupa nk SL. balik2 umah tengok rasa nk nangis :((

sib baik aku hold gak akhirnya bila dh jd -100 aku closed. x la rugi sgt

Paling banyak float time GU turun sblm raya dari 1.8003 ke 1.6xx

ada dkat 2000pip. haha..
 

niedzal

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
2,686
Reaction score
15
Points
25
FLOAT !! gigil bila tgk. byk kali kena tp ada sekali aku penah pair GJ float dkt -2000usd lebih. sell lot besar plak tu. Tp nasib baik GJ buat retracement je pastu esok je trus turun.... perghhh lega ati aku.
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
main gold.. float 6k pips huhuu..
 

nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
salam semua

stakat ni brapa byk yg korang pernah float -ve?

prnh skali aku float -400, sbb terlupa nk SL. balik2 umah tengok rasa nk nangis :((

sib baik aku hold gak akhirnya bila dh jd -100 aku closed. x la rugi sgt



lain kali jgn diamal kan bro lupa ltak SL....



p/s: nwi sni kalo x smpat ltak tp pun masa f9....SL wajib .....#:-S
 

anne_81

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2007
Messages
535
Reaction score
14
Points
15
trade EJ, float -2000 usd..cut loss..:(:(
trade EJ, float +6000 usd..kena TSL..only got +3000 usd..:D:D
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21633
USD / JPY
108.590
GBP / USD
1.39850
USD / CHF
0.90142
USD / CAD
1.21356
EUR / JPY
132.081
AUD / USD
0.78442

CG Sponsors




Top
Log in Register