Ask/Help Flight changes

CG Sponsors




mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25


nak tnya .. aku ada beli tiket penerbangan Air Asia ke Kota Kinabalu .... aku dah postpone sekali ... dan nak post pone sekali lagi .. post pone pertama tak kena charge RM500 ++ .... kalau aku nak post pone lagi sekali boleh ker tanpa byr RM 500 tu? kalau boleh .. mcmana?

 
Sponsored Post

elmyda

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2007
Messages
9,552
Reaction score
157
Points
73
selalunya kena charge la..
 

hothotmanja

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2009
Messages
259
Reaction score
1
Points
25
kener charge rm80 utk satu waktu flight.. kalau 2way rm160 la kener..

tips: jgn ambil insurans, pilih seat atau order mknn dulu, nanti burn jer sumer tu bila tukar flight.. dlm 48 jam sblm flight biler dah betul2 confirm nk naik flight br booking seat, mknn, insurans..
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
kira tak boleh ke tukar flight ni .... susah ler. dah byk kali call air asia .. teruk semua mesin yg angkat. kalau nak batalkan berapa pulak bileh dpt balik?
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
aper mahal sangat tukar tiker..

rm500 might as well beli tiket baru jer.. :eek::eek:

tuan kene tgk tikat tuan ler.. rasanya kalo value nyer ticket tukar tarikh kedua kene charge kot..

kalo masa beli tuh ada flight insuran rasanya xyah bayar dah..

apa2 pun, yg terbaik gegar airasia sampai dapat.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register