To Sell Flexi Head-Gear @ Multipurpose Skaf @ Buff untuk dijual

CG Sponsors




kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
salam warga CG.

saya menjual flexi head-gear, ataupun buff yg org dlm cite survivor pakai tu..




disebabkan kain die flexible die boleh dipakai macam-macam cara, mcm ni :


tgok video mcmane nk pakai : http://www.youtube.com/watch?v=pperW4PKeSw

sesuai utk : org naik moto nk tutup muke die, naik gunung, pakai mase sukan extreme, nk mandi sungai tutup kepala:)cgrock

setakat ini saya menjual 9 corak kain ni :

Blue Flame


Blue Pink Stripe


Blue Stripe


Blue Stripe 2


Brown Dot


Brown Pattern


Green Stripe


Orange Flame


Pink Stripe


harga RM 35 sahaja... Pengahantaran terus ke rumah PERCUMA :)cgrock

saya menerima Maybank2u, CIMB, Bank Islam, Paypal.
untuk urusan beli secara formal (dpt receipt) dan gune paypal, bolehla ke website khas ini : http://buff.cs224.com

bagi sapa yg berminat nk beli, silala reply kat thread ni atau PM saya... :)
 
Sponsored Post

kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
jual...jual...jual...mai..mai...mai.... :D
 

kodin

Fun Poster
Joined
Jul 11, 2007
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
kasi up ini hari sabtu..

Hanya RM 35

FREE DELIVERY :)cgrock
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
bagus.. saya tolong upkan treads nie... mai la support kawan kita meniaga. harga dia pun murah la. kualiti sama mcm kat KLCC ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register