Flat untuk dijual_Taman Dagang,Ampang.

CG Sponsors




ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
Salam untuk semua....

Saya ada sebuah rumah flat untuk dijual.
Rumah itu terletak di Taman Dagang, Ampang.
Flat 2 bilik, tingkat 2.
Harga ditawarkan RM60,000.00 sahaja.
Bayar deposit 20%, baki kena buat pinjaman atau tunai ( kalau anda ada duit )
Status rumah tu, sekarang kosong, takda siapa duduk,hutang Maybank tak habis lagi.
Pembeli yang berminat sila hubungi saya,
( pm saya utk contact no. saya )

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=taman+dagang+jaya&sll=37.0625,-95.677068&sspn=57.772232,113.203125&ie=UTF8&ll=3.136488,101.777301&spn=0.00902,0.013819&t=h&z=16&g=taman+dagang+jaya
 
Last edited:
Sponsored Post

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
Salam untuk semua....

Saya ada sebuah rumah flat untuk dijual.
Rumah itu terletak di Taman Dagang, Ampang.
Flat 2 bilik, tingkat 2.
Harga ditawarkan RM60,000.00 sahaja.
Bayar deposit 20%, baki kena buat pinjaman atau tunai ( kalau anda ada duit )
Status rumah tu, sekarang kosong, takda siapa duduk,hutang Maybank tak habis lagi.
Pembeli yang berminat sila hubungi saya,
( pm saya utk contact no. saya )
taman dangang kat mana nei?...kat balai polis ampang @ yang dekat tmn watan?
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
taman dangang kat mana nei?...kat balai polis ampang @ yang dekat tmn watan?
dekat balai polis, yang flat 5 tingkat tu,gambar takda, saya pun lama tak tengok rumah tu.
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
murah ni...area situ kalau tak silap harga dlm rm90k
 
Sponsored Post
Top
Log in Register