Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

Recommended Brokers


Sponsored Post

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
Apa itu FINGO?

Platform Social E-commerce yg baru di Malaysia dan akan berkembang ke seluruh 11 negara ASEAN yg lain.

Fingo ni mobile app utk shopping sama mcm Lazada dan Shopee sebenarnya, cuma kelebihan Fingo ni ada fungsi untuk dpt komisyen setiap sales yg kita buat. Lebih kurang mcm dropshipping lah.
.
Daftar PERCUMA sekarang!!

πŸ’°Komisen 10% untuk anda Setiap Kali orang lain beli barang

Anda hanya perlu share link anda, orang daftar & shopping guna apps FINGO

Bayangkan..
Ada 1000 orang daftar guna link anda, setiap bulan mereka shopping FINGO RM100...

Maka 1000 orang x RM100 x komisen 10% = RM10,000 komisen anda

TERBARU
🎁Apps Shopping FINGO🎁
βœ…Daftar terus dapat Percuma Voucher shopping RM5 SEKARANG
βœ…Ajak rakan daftar anda dapat Voucher RM5 setiap orang

Jadi langkah pertama korang kena klik link dibawah ni untuk aktifkan Fingo App.


ATAU

Cara SIGN UP πŸ‘‡
- Download App Fingo ( Di play Store )
- SIGN UP menguna Phone Number
- Masuk Inviter Code : MM8RAJ

Join dgn saya. Saya akan beri website jualan khas utk promote fingo.

Untuk maklumat lanjut klik whatapp sy πŸ‘‡
 

Attachments

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,043
Reaction score
2
Points
25
Apa itu FINGO?

Platform Social E-commerce yg baru di Malaysia dan akan berkembang ke seluruh 11 negara ASEAN yg lain.

Fingo ni mobile app utk shopping sama mcm Lazada dan Shopee sebenarnya, cuma kelebihan Fingo ni ada fungsi untuk dpt komisyen setiap sales yg kita buat. Lebih kurang mcm dropshipping lah.
.
Daftar PERCUMA sekarang!!

πŸ’°Komisen 10% untuk anda Setiap Kali orang lain beli barang

Anda hanya perlu share link anda, orang daftar & shopping guna apps FINGO

Bayangkan..
Ada 1000 orang daftar guna link anda, setiap bulan mereka shopping FINGO RM100...

Maka 1000 orang x RM100 x komisen 10% = RM10,000 komisen anda

TERBARU
🎁Apps Shopping FINGO🎁
βœ…Daftar terus dapat Percuma Voucher shopping RM5 SEKARANG
βœ…Ajak rakan daftar anda dapat Voucher RM5 setiap orang

Jadi langkah pertama korang kena klik link dibawah ni untuk aktifkan Fingo App.


ATAU

Cara SIGN UP πŸ‘‡
- Download App Fingo ( Di play Store )
- SIGN UP menguna Phone Number
- Masuk Inviter Code : MM8RAJ

Join dgn saya. Saya akan beri website jualan khas utk promote fingo.

Untuk maklumat lanjut klik whatapp sy πŸ‘‡
assalamualaikom dah ramai yg join ke ni
 

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
assalamualaikom dah ramai yg join ke ni
Waalaikumussalam tuan. Org kita semakin ramai. Semakin merebak pantas tuan. Fenomena baru dalam sosial e-commerce dalam malaysia.

Sudah ada beberapa testimoni2 yg dah keluar. Bukti2 income harian mereka dah cecah ratusan.

Boleh tengok di fb, carian Rahsia Fingo.

Di website ni

Dan di telegram ni
Informasi Bisnes Fingo
 

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
Platformnye mahal x?
Just buat pembelian 1 barang gift pack harga rm199. Sekali je seumur hidup tuan. Lepas tu dpt upgrade ke Preferred Shopper dan dpt link utk promote keahlian dan produk kpd org lain. So boleh start buat duit. Daftar free
 

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
assalamualaikom dah ramai yg join ke ni
Tak ramai lagi. Yg baru naik pangkat cuma yg ni saja
Kepada : *SEMUA PS, AM & AT*
Bertarikh : *16/11/2019*
Masa : *11.59 PM*

Perkara : *Kenaikan RANKING / POSITION.*

*TAHNIAH* kepada mereka yang telah BERJAYA mencapai Target ke *AM & AT* dalam *FINGO PLATFORM.*

Nama-nama mereka yang telah BERJAYA adalah seperti berikut :-

*RANKING / POSITION* : *AT*

1. FBD228 - Fauziah ( KL ) *AT.*
2. Wisdom127 - Tuan Sifu Mawi ( SELANGOR ) *AT.*
3. JACOB1957 - Tuan Jacob ( Tawau, SABAH ) *AT.*
4. Sifu Gani ( PUTRAJAYA KL WP ) *AT.*
5. jadikaya74 - Tuan Kamaruddin ( Kepala Batas, PENANG ) *AT.*
6. Tuan Basri Laba ( JB, Johor ) *AT.*
7. Azharmy - Tuan Azhar ( Kuantan, Pahang ) *AT.*

*RANKING / POSITION* : *AM*

1. A Low ( KL ) *AM.*
2. Jade ( KB, KELANTAN ) *AM.*
3. Danny Cheah ( KL ) *AM.*
4. Vernon Gan ( SELANGOR ) *AM.*
5. M Rizman ( KL ) *AM.*
6. Julia ( KB, KELANTAN ) *AM.*
7. Emiey ( KB, KELANTAN ) *AM.*
8. Singa Utara - Tuan Haji Abdul Razak ( KEDAH ) *AM.*
9. Fingobizz - Soim ( PUTRAJAYA KL WP ) *AM.*
10. Solehuddin - Ustaz Solehuddin ( PUTRAJAYA KL WP ) *AM.*
11. SADILA ( PUTRAJAYA KL WP ) *AM.*
12. FingoRianbizz ( KL ) *AM.*
13. luvfingo - Tuan Lufti ( KL ) *AM.*
14. AbeJoni ( KB, KELANTAN ) *AM.*
15. ALFALAH127 - Tuan Sifu Mawi ( SELANGOR ) *AM.*
16. FINGO MALAYSIA - ISMAIL JASIN ( KL ) *AM.*
17. M FAHMI NAZMI JACOB ( Tawau, SABAH ) *AM.*
18. Tuan RAFE ( Keningau, SABAH )
*AM.*
19. ALIMAH59 - Puan Alimah ( Tawau, SABAH ) *AM.*
20. LKT1 - Dr Lim Kok Tee ( KL ) *AM.*
21. Daeng Muhammad ( PUTRAJAYA KL WP ) *AM.*
22. Cyril Lim ( PENAMPANG KK SABAH ) *AM.*
23. jadikaya76 - Puan Latifah Hanum ( Kepala Batas, PENANG ) *AM.*
24. Helmiyah - Cikgu Helmiyah Mohd Din ( Kemaman, Terengganu ) *AM.*
25. Pn Sri Halimah ( Melaka ) *AM.*
26. k77richworks - Khairul Anuar Yahya ( KB KELANTAN ) *AM.*
27. nash72 - Mohd Nasarudin Ali Basah ( Kota Tinggi, Johor ) *AM.*
28. SALLYFINGO - Saliah Abdul Kadir ( KUANTAN, PAHANG ) *AM.*
29. Freda Justin - Freda Justin Jukin ( Papar, SABAH ) *AM.*
30. fingo1968 - Janet Clement ( Penampang, SABAH ) *AM.*
31. ladyfingo - Nurul Nasrin ( KL ) *AM.*
32. ALOY - Aloysius A.Gimbalu ( Keningau, SABAH ) *AM.*
33. jadikaya78 - Tuan Kamaruddin ( Kepala Batas, PENANG ) *AM.*
34. Hasimah Jahuri - Nor Hasimah Jahuri ( Kulai, Johor ) *AM.*
35. fingo504565 - Nur Aina' Syuhada Mohd Soim ( PUTRAJAYA KL WP ) *AM.*
36. FINGO SMART TEAM - Ustaz Aziz ( Bachok, Kelantan ) *AM.*
37. Fingo Legend - Jol Afandi Hamid ( Tawau, Sabah ) *AM.*
38. sitirahmah - SITI RAHMAH MOHD NOOR ( Muadzam Shah, Pahang ) *AM.*
39. Charles Sandah - Dr Saiman Charles Sandah ( Kota Belud, Sabah ) *AM.*
40. mdnoh - Mad Noh Kasa ( Sungai Petani, Kedah ) *AM.*
41. Manz - Mohd Saman Bahrom ( Johor Bahru, Johor ) *AM.*
42. IZZATI AZHAR - Nurul Izzati Azhar ( Kuantan, Pahang ) *AM.*
43. Donny - Donny Sungangai ( Kota Marudu, Sabah ) *AM.*
44. nafisah - Nafisah Arifin ( Muadzam Shah, Pahang ) *AM.*
45. GoldFingo - Peter ( Rawang, Selangor ) *AM.*
46. NURSHAFIKA - Nurshafika Muhammad ( Sandakan, Sabah ) *AM.*
47. Peter - Peter ( KK SABAH ) *AM.*
48. Diana n Xindy - Diana ( KB KELANTAN ) *AM.*
49. DMULTIPLIER - Tuan Alham ( KL ) *AM.*
50. FINGO MALAYSIA - Ahmad Nor Azam ( Selangor ) *AM.*
51. NORIDA ABDULLAH - Norida Abdullah ( Maran, Pahang ) *AM.*
52. BAHAFINGO - Baharudin Hassan ( Cheras, SELANGOR ) *AM.*
53. FingoP4JXAY - Martha Chai ( Sandakan, Sabah ) *AM.*
54. ZainiRich - Mohd Zaini M Hamdi ( Bahau, Negeri Sembilan ) *AM.*
55. MD SHAH - Md Sharihan Abu Hassan ( Sungai Petani, Kedah ) *AM.*
56. 0197904146 - Adam Omar ( Segamat, Johor ) *AM.*
57. Nurifingo - Mohd Zainuri Berahim ( Pasir Mas, Kelantan ) *AM.*
58. MAXIMPACT - Daud Hamzah ( Tawau, Sabah ) *AM.*
59. Nor hayati - Nor Hayati Jusoh ( Kemaman, Terengganu ) *AM.*

Selamat Maju Jaya !!!

*Never Give Up !!!*
 

Attachments

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
mcm xleh g jauh je fingo ni..
Terpulang kpd pandangan dan penilaian masing2, saya pun bukan pakar ekonomi mahupun pakar bisnes yg boleh melihat masa depan sesuatu perniagaan tu.

Saya dah nilai sendiri dan buat keputusan atas penilaian yg tak berapa profesional saya sendiri. Yup kita berhak beri pandangan, penilaian dan keputusan.

Jika tuan ada justifikasi yg kukuh mengapa ia tak boleh pergi jauh sila senaraikannya.
 

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,914
Reaction score
113
Points
68
MLM kot?

Please enter a message with more than 10 characters.
 

Izamfingo

Freshie
Joined
Nov 14, 2019
Messages
26
Reaction score
4
Points
8
Kebanyakan leader hebat di indonesia sebenarnya sudah tidak sabar menunggu kehadiran Fingo Indonesia pada January nanti,kerana mereka tahu bahwa platform Fingo ini adalah antara perniagaan atas talian yg pertama di dunia yang ramai mencipta jutawan 2022 in shaa Allah..dalam blog blog laman sesawan indonesia ramai leader yang telah mengangkat nama Fingo ini meskipun Fingo indonesia itu sendiri belum di lancarkan,

Di Malaysia Hari ini fenomena Fingo Paling Hot di bicarakan,
Jika Kita tidak ambil peluang ini,
Jika Kita tidak buka Mata lagi mulai Hari ini malam ini untuk Fingo sedangkan Kita sendiri sudah tahu kehadiranya,
Maka Akan timbul perkataan seandainya Aku...
Kalau lah Aku..
Tetapi selalu nya perkataan itu akan muncul di belakang Hari..
Jum sahabat semua,tingkatkan usaha Kita,
Focus Dan grab peluang ini sebaik nya kerana lepas ini Kita tidak tahu bila lagi Kita akan dapat peluang seperti Fingo ini di Hari Hari kemudian dalam sekali hidup kita,
Salam saya dari Fingo,
Salam success bersama Fingo MalaysiaπŸ˜ŠπŸ€πŸ€πŸ€πŸ™πŸ™πŸ™

Buy to Save, Share to Earn - Download Fingo App, Enter my Invitation Code

γ€ŒMM8RAJ

Enjoy VIP Price in Shopping. Link for Download:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register