Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




rafix

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2009
Messages
395
Reaction score
2
Points
25
Kepada semua ahli Fingo yang dah signup/register atau yang belum,
kalau nak register atau just nak tengok akaun Fingo kita dalam pc/laptop, kita boleh gunakan perisian Bluestacks (freeware).

Mungkin ada user Fingo yang mempunyai skrin handphone kecil, dan susah nak lihat barang-barang yang di tawarkan dalam apps Fingo. Maka kita boleh nampak dengan lebih besar dan jelas dengan menggunakan pc/laptop yang mempunyai skrin yang lebih besar.

Lepas dah install Bluestacks di pc/laptop, maka kita boleh register apps Fingo dalam pc/laptop kita dan seterusnya boleh terus upgrade sebagai Prefered Shopper (jika mahu) dengan menggunakan pc/laptop kita.

Bukan setakat apps Fingo saja yang boleh kita install di pc/laptop kita, apps lain seperti Whatsapp, Telegram, Grabfood, TnG, mobile game dan lain -lain apps boleh kita lihat di pc/laptop kita, pendek kata segala apps androids yang ada dalam Google Store, kita boleh install di pc/laptop kita dengan perisian Bluestacks.

Berikut adalah video tutorial bagaimana nak install Bluestacks di pc/laptop dan seterusnya cara-cara pendaftaran apps Fingo menggunakan pc/laptop kita.


Ringkasan tutorial video

0:39 - 03:55 --> cara install Bluestacks di pc/laptop

4:56 - 07:47 --> cara daftar fingo menggunakan pc/laptop

07:54 - 13:05 --> cara upgrade ke Preferred Shopper (PS) dengan online banking menggunakan pc/laptop
 
Sponsored Post

paraducks

Junior Member
Joined
Sep 20, 2019
Messages
71
Reaction score
19
Points
21
Macam biasa, skim ponzi rolling yuran downline untuk komisen upline gini akan lingkop apabila takde sambutan, akan lemau bayaran komisen sebab takde kemasukan downline baru aka takde modal untuk rolling bayar komisen upline. Nak harapkan hasil jualan produk yang ntahpape lagi mahal dari kedai/platform lain memang tak kemane.. Kata bungkus sebab covid, padahal musim covidla orang lagi rancak beli online kot. Bertabahla jutawan2 semua. https://www.soyacincau.com/2021/02/03/fingo-malaysia-ecommerce-shutting-down-due-to-pandemic/
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,452
Reaction score
2,535
Points
201
Macam biasa, skim ponzi rolling yuran downline untuk komisen upline gini akan lingkop apabila takde sambutan, akan lemau bayaran komisen sebab takde kemasukan downline baru aka takde modal untuk rolling bayar komisen upline. Nak harapkan hasil jualan produk yang ntahpape lagi mahal dari kedai/platform lain memang tak kemane.. Kata bungkus sebab covid, padahal musim covidla orang lagi rancak beli online kot. Bertabahla jutawan2 semua. https://www.soyacincau.com/2021/02/03/fingo-malaysia-ecommerce-shutting-down-due-to-pandemic/
Fingo dah terciduk ke...??
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,233
Reaction score
216
Points
38
Bingo juga....terkono lagi jiran den....adoiii :eek:
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,528
Reaction score
26
Points
35
Macam biasa, skim ponzi rolling yuran downline untuk komisen upline gini akan lingkop apabila takde sambutan, akan lemau bayaran komisen sebab takde kemasukan downline baru aka takde modal untuk rolling bayar komisen upline. Nak harapkan hasil jualan produk yang ntahpape lagi mahal dari kedai/platform lain memang tak kemane.. Kata bungkus sebab covid, padahal musim covidla orang lagi rancak beli online kot. Bertabahla jutawan2 semua. https://www.soyacincau.com/2021/02/03/fingo-malaysia-ecommerce-shutting-down-due-to-pandemic/
ini perkara biasa untuk yg terawal. nanti ada lah platform baru tu ;)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register