Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,851
Reaction score
8,258
Points
716
taruk la kat siggy maa...
signature ..
 

medang83

Banned
Joined
Apr 30, 2015
Messages
103
Reaction score
0
Points
10
Soalan-soalan yang biasa ditanya:

Q : Apa itu Fingo?
A : Fingo ialah platform e-commerce terbaru yang berada di market Malaysia. Sebagai pilihan selain dari platform sedia ada seperti Lazada, Shoppe dll

Q : Nak daftar jadi ahli kena bayar ke?
A : Tak. Pendaftaran percuma

Q : Kalau daftar apa kelebihannya?
A : Anda layak download dan memasuki apps Fingo yang mengandung kurang lebih 6000 barang setakat ini. Dapat vaucher bernilai RM5 dan menikmati diskaun2 hebat yang ditawarkan dari masa ke semasa.

Q : Cara pembayaran macam mana?
A : Ada 3 kaedah pembayaran;
1. Kredit kad
2. Online banking
3. 7 eleven

Q : Macam mana nak buat duit melalui Fingo?
A : Ya boleh. Jadi promoter Fingo.

Q : Macam mana nak jadi promoter?
A : Upgrade akaun anda ke PS (Preferred Seller).

Q : Macam mana nak upgrade?
A : Klik butang PS dalam Apps Fingo. Beli salah satu barang yang tersenarai minimum RM199

Q : Apa yang saya dapat selepas upgrade?
A : Anda akan dapat barangan yang ada beli tadi dan vaucher bernilai minimum RM199 dan link anda untuk tujuan promosi.

Q : Vaucher ada tarikh lupus ka?
A : Ya. Perlu ditebus dalam tempoh 6 bulan dari tarikh upgrade.

Q : Lagi?
A : Anda layak menjemput rakan2 atau siapa saja menyertai Fingo di bawah anda dan membina rangkaian perniagaan anda. Anda akan mendapat purata 10% dari pembelian ahli di bawah anda.

Q : Apa lagi ya?
A : Ada 2 lagi pangkat selepas PS iaitu AM (Affiliate Marketer) dan AT (Affiliate Trainer). Mendapat lebih besar komisen dan upah2 yang lain.

Q : Wah..nampak bagus. Macam mana nak jadi ahli?
A : Daftar melalui link dibawah secara percuma. Masukkan nombor telefon dan password. Kemudian download Apps Fingo di Play Store. Masukkan nombor telefon, password dan invitation code
Q : Bila boleh daftar?
A : Bila2 masa sahaja.

Q : Ya...saya nak daftar dan nak cuba berniaga dengan platform ni. Doakan saya ya..
A : Insyaallah. Semoga berjaya.


https://wasap.my/+60163235754/nak_tahu_lebih_lanjut
 
Last edited:

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,386
Reaction score
49
Points
80
BUAT DUIT DENGAN FINGO APPS BUKTI RM8K

OPSS....TUNGGU DAHULU.....

Sebelum tekan beli BUY NOW sila daftar dahulu applikasi fingo untuk tebus RM5 Voucher fingo , sila whatsapp saya selepas signup kita chat disana.




Daftar Dengan Saya, Anda Akan Dapat 6 Link Promosi Percuma Buat Duit Fingo v 3.0. Cepat dapatkan sekarang !!!
 

Dew

Freshie
Joined
Dec 27, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
‼ DAFTAR FREE/GRATIS JE,.. ‼
======================
Siapa lagi yang nak beli barang murah secara online,..
seperti di Lazada, Shopee, Zalora, Bukalapak, tokopedia dll..

Boleh daftar FREE/Gratis 👇👇😍

JIKA INGIN JANA INCOME LUMAYAN,...🔥🔥🔥
DAPATKAN INFO:=> https://fingo-asian.com

‼MUDAH,.. HANYA GUNA HP SHJ...🔥🔥🔥

notis-duit-masuk-hp.jpg
 

Dew

Freshie
Joined
Dec 27, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
‼ DAFTAR FREE/GRATIS JE,.. ‼
======================
Siapa lagi yang nak beli barang murah secara online,..
seperti di Lazada, Shopee, Zalora, Bukalapak, tokopedia dll..

Boleh daftar FREE/Gratis 👇👇😍

JIKA INGIN JANA INCOME LUMAYAN,...🔥🔥🔥
DAPATKAN INFO:=> https://fingo-asian.com

‼MUDAH,.. HANYA GUNA HP SHJ...🔥🔥🔥
View attachment 215559

 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,386
Reaction score
49
Points
80
Rugi kalau dah febuari 2020 tak nampak fingo social ecommerce dengan jelas ...


Jadi lah orang marketing no 2 seperti di afrika yang melihat peluang dari pemikiran negatif dan ketika orang tidak nampak keperluan ..

Gunakan social media kepada membawang yang mendapat wang..


Sharekan

#fingomalaysia
#fingothailand
#cashback
#buatduitfingo
#onlinebusiness
#socialecommerce

This is Your Affiliate Link to Promote.
Please copy this link and you can start promote your business.





 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,386
Reaction score
49
Points
80
:Cara Marketing Power Promote Fingo:

Teknik marketing ini telah membantu ribuan rakan menjana pendapatan kedua dengan menggunakan social media untuk menjana pendapatan online , ketika orang negatif saya telah membantu ramai rakan keluar dari masalah kewangan dan tidak menggunakan social media untuk tujuan yang salah ...

Baik faham teknik marketing niche marketing yang mana anda tidak perlu keluar modal untuk simpan stok barang dan pengurusan penghantaran barang . Kerja anda SHARE GUNAKAN AYAT POWER YANG DISEDIAKAN

 
Sponsored Post
Top
Log in Register