Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Niche Marketing Power.jpg


FINGO APP NICHE MARKETING POWER

kita sedang berperang di social ecommerce dengan orang gila dan orang yang sibuk negatif ...
company tgh setup banyak benda untuk cashback

untuk berperang dengan golongan ini kita kena bantu company dengan item produk , contoh video template ada dalam portal buatduitfingo

saya sedang merangka lagi beberapa perkara , untuk fahamkan social ecommerce , sila nampakkan platform fingo konsep jualan yang dapat cashback adalah jalan terbaik pada waktu ini ,

6 figure ini , Ya saya ingin naikkan steatment saya pada waktu ini 200k keatas , HQ melarang menaikkan steatment income 6 figure income kerana tidak di salah ertikan oleh pihak lain

company berikan pendapatan yang menarik sebagai kos pembelajaran , jadi maksimumkan peluang ini , untuk merentasi negara asean , pada waktu ketika ini terdekat negara thailand sedang dibuka .

dalam team rakan - rakan lain saya tahu ada yang dah 5 figure dan ada ramai 6 figure ini ,

platform fingo sangat cantik dengan sesiapa yang kerja kuat mereka boleh mengatasi income rakan yang sharing. lebih banyak shopper yang membeli pada waktu ketika ini anda adalah KING ! dalam pasaran social ecommerce ...

sila update apps anda , lihat fingo exclusive untuk melihat point cashback yang di tawarkan , ini adalah perkara baru dari pihak fingo ...

selamat tahun baru cina kepada rakan china , kepada anda yang bercuti panjang , boleh study market pasaran anda untuk mengubah corak negatif bermain di fikiran rakan - rakan di social media

adat berniaga , kita akan mempunyai pesaing dan musuh, bagi saya ianya satu cabaran yang melonjakkan saya untuk lebih kreatif .. platform fingo adalah sebuah platform advance 10 tahun dari market pasaran , jadi ianya bermula negatif dan tugas kita untuk melakukan sesuatu yang luar jangkaan manusia

kumpul point 1000 = RM1.00 anda inginkan atau 1000 point = RM1000 ?

REALITY HIDUP KETIKA KEGAWATAN EKONOMI

dari segi kewangan fingo telah membantu membuka harapan baru kepada rakan - rakan yang tidak mempunyai slip payment gaji tetap untuk melakukan pinjaman ,

saya harap anda withdraw setiap hari selasa ini telah membantu anda berbaik dengan bank dengan menggunakan steatment bank dari pendapatan fingo menyelesaikan hutang rumah dan kereta

atau

anda berkira kira menambah kereta dan rumah dalam kedaaan ramai rakan - rakan di luar , sibuk menjual aset kerana kegawatan ekonomi

Link video : SHAREKAN: https://buatduitfingo.com/biz/videomarketing/hamizan
https://buatduitfingo.com/biz/videomarketing/hamizan

CnP
yang benar
pedagangIT
AT Fadhli
 
Sponsored Post

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Cash Back 5.jpg

Nabilah Ismail
Order Time: 20/01/2020 07:46 To Ship
Three-Piece shuang bei bao Wear-Resistant Computer Backpack Leisure Travel Bag nan nv a High School Students Bag
颜色 酒红色;
RM 41.90 x1
Actual Payment 46.90 (Shipping5.00)
Team Cashback Earn Points:0.67
Zul Khair
Order Time: 20/01/2020 07:02 To Ship
Fingo Shirt
颜色 白色;尺码 L;
RM 20.00 x1
Actual Payment 0.00 (Shipping5.00)
Team Cashback Earn Points:0.22





 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Produk Bumiputera.jpg


Fingo App Produk Bumiputera

Alhamdulillah produk muslim masuk lagi di Fingo. 1st order 5000 unit tau. Nampak tak potensi bumiputera utk sales mereka. Siapa yang negatif pasal FINGO memang rugi sangat2. Tambahan mereka yang ada produk tapi tak ada modal utk kos pengiklanan untuk letop💣💥💣💥sales mereka.

Jom dapatkan sekarang‼‼‼🌹

🎁Pelancaran Rangkaian Produk【Pilihan】Baru !

💦Nama: 【343g*3】Honey Bar Republik Madu Premium Collection
🎁Harga: RM199

🧧Pada tahun 2020, sediakan hadiah tahun baru & sumber pendapatan anda sendiri! sertai Fingo & mulakan perniagaan anda sendiri!

Message SEKARANG‼

Jommm buang ego💥💥

Kami bimbing sampai anda berjaya dapat sekurangnya RM50-RM1000 sehari 🤑🤑🤑🤑

Nak tau cara mai nak guide🌹

Nak berjaya bersama fingo boleh flw step👇👇👇
Dload Apps FINGO di playstore, masukkan code:9PRMAE
Wsap www.wasap.my/+60177051651/DloadAppsFingoFree

#CnPProject
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80


MADU SARANG !!!

7 Khasiat Sarang Lebah.

***

1.Melindungi hati
Alkohol yang terdapat dalam sarang lebah mempunyai kesan antioksidan yang membantu melindungi hati anda.

2. Manfaat metabolisme glukosa
Alkohol lilin yang terdapat dalam sarang lebah menggalakkan metabolisme glukosa yang sihat.

3. Merawat periodontitis
Manfaat pertama yang berkaitan dengan memakan sarang lebah adalah berasal daripada penggunaannya dalam rawatan periodontitis atau penyakit gusi.

4. Merawat bronkitis
Makan sarang lebah juga bermanfaat untuk merawat bronkitis kronik dan akut.

5. Merawat alergi
Satu lagi manfaat penting memakan sarang lebah adalah berkaitan dengan rawatan alergi.

6. Merawat diarrhea
Pengambilan sarang lebah juga boleh membantu merawat masalah diarrhea atau cirit-birit.

7. Menggalakkan tidur yang lebih baik
Kajianmenunjukkan bahawa madu mentah, yang boleh diakses dengan memakan sarang lebah, meningkatkan tidur kerana ia adalah keseimbangan gula yang tepat untuk hati anda. Ini kerana ia membantu menghasilkan hormon yang diperlukan untuk mencapai tidur yang lebih baik.

****

Saya ada jual, RM 199 untuk 3 botol madu berserta sarang. PM ye kalau minat



 

gewcash2020

Freshie
Joined
Jan 18, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
100 % share online.
Fingo, Fingo Malaysia, Fingo Indonesia, Figo Thailand,.. Fingo Asia

Hanya ajak orang daftar FREE,...
Bila mereka shopping,.. kita terima hasil,.. MUDAH kan?
jangan tengok saje...
🔥🔥🔥🔥🔥🚀

MENGAPA MUDAH???..
📷Tak perlu menjual barang
📷Tak perlu jumpa prospek
📷Tak perlu hadir meeting
📷Tak perlu beli stok
📷Tak perlu maintain tiap bulan
📷Tak perlu pos barang
📷Tak perlu pandai bercakap
📷Tak perlu keluar dari rumah
Hanya Share URL aada di FB, wasap, sms, telegram & dll..
Prospek anda ada di seluruh Malaysia, Indonesia, Thailand, Brunei, Singapore, Philipne & bakal ke India,...
Daftar PERCUMA sekarang, saya pasti anda tidak menyesal❗
✅
https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=7J7DAY&lang=en
Info lanjut
✅ https://fingo-asian.com/
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,677
Reaction score
175
Points
33
ni kedai saya dalam lazada, paling rendah banding mana2 seller & rating sangat cantik. TAPI.. beli direct lagi murah.. Shop online with matle009 now! Visit matle009 on Lazada. | https://s.lazada.com.my/s.ZmIMB
 
Sponsored Post
Top
Log in Register