Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




Sponsored Post

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Why Fingo 9PRMAE.jpg


Fingo MALAYSIA bakal jadi fenomena!!!!

Sama seperti Alibaba yang diasaskan oleh Jack Ma. Diawal waktu 2009 dulu ditertawakan oleh kawan2, tolak mentah2 tanpa ditanya pun.
TAPI HARI INI siapa yg tak kenal Alibaba, dia mempunyai aset berpuluh BILLION. Rangkaian E Hypermall terbesar dunia!! sebagaimana Fingo sekarang Alibaba bermula 10 tahun lepas. malah ianya akan bergerak lebih pantas dengan teknologi yg lebih canggih.!!

Rugi ke x rugi??

Siapa yg nak usha2 dulu app FINGO.

Meh tekan link ni free aje. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

1. Klik untuk PENDAFTARAN FREE

2. tekan join
3. tekan sign up
4. masukkan no HP dan tekan send code
5. code sampai dalam sms masukkan dan cipta password utk apps anda.
6. tekan submit dan tahniah telah selesai.
7. download apps fingo dr playstore / applestore dan login guna no handphone dan password anda tadi,semudah A,B,C..😘😘😘

Dah siap install wasap saya terus πŸ“²πŸ“² 0177051651
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Fingo Apps Mobile E-Commerce.jpg


Fakta !!!

#Mobile E-commerce is up and Poised for Further Growth

Around the world, online e-commerce growth is basically being driven by customers utilizing their mobile devices, phones and tablets, to gain products and ventures.

As per eMarketer gauges, retail internet business deals came to $2.3 trillion in 2017, a 23.2 percent expansion over the earlier year. The mobile portion of this remained at 58.9 percent, or $1.4 trillion. In 2021, mobile e-commerce could round up some $3.5 trillion and afterward make up just about 75% (72.9 percent) of e-commerce sales deals.

Kredit : Mobile Apps & Games

Jika anda nampak sesuatu, peluang sudah tersedia !!! Kerja copy paste, Daftar sekarang!!!

πŸ”₯USAHA TANGGA KEJAYAANπŸ”₯

Langkah2 nak berjaya bersama fingo. Klik link ini dan register free sahajaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
https://buatduitfingo.com/biz/buatduitfingo/hamizan

Maklumat lanjut tentang konsep bisnes fingo sosial ecommerce platform πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ‘‰reg kat link ini ☝dah berjaya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‰dload apps FINGO kat playstore .
πŸ‘‰dah berjaya print screen page depan dlm ac apps FINGO
πŸ‘‰wsap www.wasap.my/+60177051651/DahDloadFingo

#cashback #buatduitfingo #affiliate #socialecommerce #fingo #fingomalaysia #fingoappmarketplace

Fingo Singapore e Hypermart
Fingo Jakarta e Hypermart
Fingo Brunei e Hypermart
Fingo App Marketplace
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Apa itu social ecommerce fingo ?

Macam awak buka fb ... Update status.
Disebabkan Saya VIP ps dalam fingo . Saya boleh lihat harga offer hot sale. Flash sale . Untuk tahu produk harga VIP Dan cash back

Di sebabkan akaun Saya link sharing banyak download . Ramai shopper beli dari link yang saya sebarkan . Saya dapat sedikit komisen dari pembelian orang ...

Company bijak .

Buat profit sharing dengan user yang just promote atas talian . Company boleh buat offer menarik Dan tidak gunakan Kos pengiklanan berbayar untuk berada dalam pasaran ...

Awak Tak nampak lagi .. takpe. Beli je harga murah tu setiap bagi update offer hot sale pukul 11 pg..


Fingo Thailand 9PRMAE Hamizan.jpg
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Rasai kelainan dengan platform e-commerce Fingo. Order 1 pcs tapi dapat harga wholesale?

Nikmati keistimewaan lain yang ditawarkan fingo !!!

- Harga rendah berbanding ecommerce lain
- Cashback pembelian sendiri dan juga tim cashback agen affiliate bawah kita
- Pendapatan pasif dari hasil kerja affiliate bawah kelolaan kita
- Customer Service Support 24h
- mudah pilih hot item untuk buat jualan dropship

Nak bisnes tanpa risiko klik siniπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Buy to Save, Share to Earn - Download Fingo App, Enter my Invitation Code.γ€Œ9PRMAE @ F688A3γ€οΌŒEnjoy VIP Price in Shopping. Link for Download:https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=9PRMAE&lang=en

Gempak punye promosi πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“£πŸ“£

Sangat2 berbaloi upgrade ke Preferred Shopper dalam 13/1 hingga 18/1.. Double Value Voucher shopping untuk semua!!πŸ˜πŸ˜πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ

Grab cepat..!! PM lekaihhh!! πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™€οΈπŸ’ͺπŸ’ͺ

Wsap www.wasap.my/+60177051651/DahDloadFINGO

#cashback #buatduitfingo #affiliatemarketing #socialecommerce #pasifincome #duitpencen #copypasteproject #fingoasia

Fingo .jpg
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,373
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Projek Copy Paste.jpg


REZEKI MASUK TANPA DIDUGA.. PERTOLONGAN ALLAH DATANG TEPAT PADA WAKTUNYA YG PENTING USAHA..ALLAH KATA USAHA DULU BARU AKU BAGI😭😭 HASILNYA SUNGGUH LUAR BIASAπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ˜­

Alhamdulillah khamis 16/01/2020 bergaji lagi 🀩🀩 seminggu je dpt RM19,800 + rm841 😭😭 duduk rumah picit2 HP jer!! πŸ“²πŸ“²
asbab bayar RM199 je seumur hidup dan skrg terpaksa terima gaji setiap minggu πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻🀩🀩 bisnes ape yg power sgt nie πŸ€‘πŸ€‘ of cosla Fingo malaysia..korg nak merasa income letop2 mcm nie πŸ”₯πŸ”₯ jom bertindak sekarang πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺπŸ»πŸ’°πŸ’°

πŸ”₯USAHA TANGGA KEJAYAANπŸ”₯

Langkah2 nak berjaya bersama fingo. Klik link ini dan register free sahajaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


Maklumat lanjut tentang konsep bisnes fingo sosial ecommerce platform πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ‘‰reg kat link ini ☝dah berjaya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ‘‰dload apps FINGO kat playstore .
πŸ‘‰dah berjaya print screen page depan dlm ac apps FINGO
πŸ‘‰wsap www.wasap.my/+60177051651/DahDloadFingo

#projekcopypaste #buatduitfingo #cashback #affiliateprogram #socialecommerce #fingoappmarketplace
#caradaftarfingo #fingomalaysia #fingothailand #fingosingapore #fingoindonesia #pasifincome
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,385
Reaction score
1,096
Points
206
Tahniah yg berjaya dgn Fingo, jgn lupo byr zakat pendapatan online nanti income lbh berkat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register