Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,332
Reaction score
499
Points
86
1578461793956.png


1578461803334.png


dimana murahnya fingo? kata direct owner kilang ...
 
Sponsored Post

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,402
Reaction score
445
Points
81
Fingo kena guna grammarly untuk fix banyak kesalahan perkataan dan tatabahasa dia ni.

Guna google translate je versi bahasa Malaysia dia tu.. Takde duit nak upah translator ke.
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,335
Reaction score
48
Points
80
Fingo App 9PRMAE.jpg


*Ecommerce in Malaysia*

Data from Statista’s Digital Market Outlook survey shows that more than *26 million Malaysians* use the internet today and they spent *more than US$6 billion online in 2018*.


----------------------------------------
Cuba anda imagine kan bahawa sales *US$6Billion @ RM24Billion* itu datang daripada group sales anda di Fingo dan anda dapat *10% cashback* bersamaan *US$600Million @ RM2.4Billion*.

↪Anda rasa ianya satu jumlah CASHBACK yang kecik ke yang sangat besar tu???
↪Boleh tak kita bantu ramai asnaf, keluarga, saudara mara, jiran2 nanti???
↪Boleh tak kita menderma dan membina masjid, menaiktaraf sistem pembelajaran Maahad Tahfiz, melahirkan ramai cendekiawan cerdik pandai yg islamik, dan mcm2 lg perancangan yg anda boleh laksanakan.
↪Boleh tak kita bantu merangsang dan merancakkan ekonomi Malaysia jika masing2 ada pendapatan & kewangan yg bagus???

Nak tau cara mai nak guide🌹

Nak berjaya bersama fingo boleh flw step👇👇👇
Dload Apps FINGO di playstore, masukkan code: 9PRMAE
Wsap www.wasap.my/+60177051651/DloadAppsFingoFree

#cashback #buatduitfingo #affiliate

Fingo App Marketplace
Fingo Singapore e Hypermart
Fingo Jakarta e Hypermart
Fingo Brunei e Hypermart
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,335
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Cash Back 7.jpg


Fingo App Cash Back 8.jpg


Salam bro fingo top 1 dan top 2..
Pergi play store bahagian shopping ..

Gambar 1.
BAHAGIAN : Top free duduk di top 2

Gambar 2
BAHAGIAN : trending duduk di top 1

Apa pun orang kata.. kita buat selagi kita tau trend pembelian dah breubah dalam atas talian . Tak perlu ada mall besar dengan nilai ...

Setiap masa cashback ..

Copy paste teknik .. nak saya guide...

Nak berjaya bersama fingo boleh flw step👇👇👇
Dload Apps FINGO di playstore, masukkan code: 9PRMAE

Wsap www.wasap.my/+60177051651/DloadAppsFingoFree

#cashback #buatduitfingo #affiliate

Fingo App Marketplace
Fingo Singapore e Hypermart
Fingo Jakarta e Hypermart
Fingo Brunei e Hypermart
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,364
Reaction score
3
Points
25
JOM BUAT DUIT DI FINGO
=======================
Jom Jana Income di FINGO. Modal hanya RM199 sekali seumur hidup, dapat Barang Pilihan dan dapat voucer RM199.

✅ Bukan MLM
✅ Bukan investment
✅ Tak perlu simpan Stok
✅ Tak perlu maintain setiap bulan
✅ Tak perlu kos penghantaran
✅ Tak perlu kedai, pekerja

DOWNLOAD apps Fingo & Daftar PERCUMA
Klik je link ini :
😃:Beli untuk Jimat, Kongsi untuk Untung - Muat Turun Aplikasi Fingo, masukkan kod jemputan saya,Nikmati Harga VIP dalam membeli-belah. Muat turun pautan

https://page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=RYP2AE&lang=ms&fbclid=IwAR17J2yEnWl6dvrfLpogzNXBnWFx4EHOT0HR5KFsJXwp34Eu6ZnCyH3JFag

Wsap

 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,335
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Cash Back 7.jpg


Alhamdulillah pelbagai golongan nampak peluang di sini. Reg free ja. Kalau free pun takut, mcm mana rezeki nak datang masuk🧐.. intai2 dulu produk di dalam ni. Murah beli, tak murah jangan beli. Tak rugi belajar jadi pengguna bijak🤗

Copy paste teknik .. nak saya guide...

Nak berjaya bersama fingo boleh flw step👇👇👇

Dload Apps FINGO di playstore, masukkan code: 9PRMAE

Wsap www.wasap.my/+60177051651/DloadAppsFingoFree

#cashback #buatduitfingo #affiliate #socialecommerce

Fingo App Marketplace
Fingo Singapore e Hypermart
Fingo Jakarta e Hypermart
Fingo Brunei e Hypermart
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,335
Reaction score
48
Points
80
Fingo App Produk Bumiputera BMF.jpg

Fingo App Produk Bumiputera BMF1.jpg


Ketika orang negatif kita buat kerja di fingo untuk masukkan produk produk usahawan muda...

Malu kita yang sibuk negatif tapi mereka usahawan muda nampak peluang jualan produk mereka di fingo

Sudah sudah la tu negatif ... buat malu bangsa je .. sedangkan orsng lain berlumba lumba kerja sama dengan fingo ..


#fingomalaysia
#fingo
#cashback
#buatduitfingo
#bmf
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,335
Reaction score
48
Points
80


Nak tak kalau saya share 1 apps

Orang lain shopping online
Kita pula dibayar komisen +-10%

Sehari dijangka kita boleh dapat RM100 hingga RM1000, SEBULAN?? Ini bergantung kepada usaha

Best Guna Apps ni!!

❌Tanpa perlu kita jual barang
❌Tanpa perlu kita kirim barang

Kita hanya share link untuk orang daftar PERCUMA! Dan biarkan mereka membeli ikut masa dan budget mereka

Fast Response Now
Klik www.wasap.my/60177051651/nakjointribefingo

Nak berjaya bersama fingo boleh flw step👇👇👇

Dload Apps FINGO di playstore, masukkan code: 9PRMAE

Wsap www.wasap.my/+60177051651/DloadAppsFingoFree

#cashback #buatduitfingo #affiliate #socialecommerce

Fingo App Marketplace
Fingo Singapore e Hypermart
Fingo Jakarta e Hypermart
Fingo Brunei e Hypermart
 
Sponsored Post
Top
Log in Register