Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

Recommended Brokers


Hana88

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2008
Messages
497
Reaction score
1
Points
15
Ayuh sertai FINGO untuk mencapai kebebasan kewangan !! sikit2 lama2 jadi bukit !!!

E3.png


Untuk INFO lanjut, klik sini ya >>
www.fingo2u.my
 
Sponsored Post

makala

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
176
Reaction score
42
Points
20


Contoh Mini Bluetooh Headphone wireless dari fingo yang harga baru rm29.00. Klik untuk selanjutnya
5.jpeg
2.jpeg
4.jpeg
 

makala

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
176
Reaction score
42
Points
20
Beberapa fakta menarik mengenai Fingo. 💯🥇🎯

1. Kalau di Lazada atau Shopee, kita hanya membeli tak dapat income, namun di social eCommerce Fingo kita akan dapat income.

2. Permulaan , kita akan dibayar RM50 komisyen untuk setiap affiliate (VIP) member dan 10% komisyen daripada setiap pembelian shopper. Tiada mantenance bulanan. Ada lagi income lebih power selepas itu!

3. Dicipta oleh 3 ex top executive Ali Baba (anak murid Jack Ma) dengan target market South east Asia. Malaysia dan Singapura officially launched. Next, Thailand, Vietnam dan Indonesia. Baru sebulan launched, ramai sangat belum tahu!

4. Produk dijual di tambah dari masa ke semasa , peningkat jumlah 3000 produk setiap bulan. Banyak produk harga murah dan berkualiti. Jom survey tengok!

5. Mudah sertai dengan hanya kurang 3 minit , guna phone saja isi no phone dan set password. Klik sini: Buy to save, share to earn -- Scan untuk daftar percuma: Klik di sini:

QR CODE JOINT.jpeg


6. Sertai group penerangan bersama sifu- sifu yang sudah 3-4 bulan menyertai Fingo. Ada yang sudah mendapat jumlah income melebihi RM100 ribu dalam masa 4 bulan saja.

7. Anda boleh guna pendapatan tambahan ini dengan mengeluarkannya pada setiap hari Selasa, wang komisyen boleh dikeluarkan ke bank tempatan maybank, CIMB,etc pada setiap minggu. Jom daftar percuma dulu untuk lihat sistem. Ok? Jom cuba!!!

Jika belum daftar, buat langkah 5 di atas. Isi no phone dan set password saja. Seminit jer.

Malaysia, Singapura & Thailand : Boleh daftar dengan nombor phone.

Indonesia & Brunei : Boleh daftar dengan akaun Facebook atau Google (Klik icon yang betul).


😘
 

makala

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
176
Reaction score
42
Points
20
Terdapat empat kategori ahli di dalam Fingo:

Shopper - Daftar percuma sahaja akan mendapat kupon diskaun.
Preferred Shopper - Dapatkan Gift Pack RM199.
Affiliate Marketer - Perkenalkan 10 orang PS dan ada total 30 orang PS di dalam group.
Affiliate Trainer - Perkenalkan 3 orang AM dan ada 5 orang AM beserta 500 orang PS di dalam group.

Daftar percuma

Bagaimanakah komisyen akan dibayar kepada kita?

Komisyen akan dibayar melalui akaun bank yang diberikan di dalam akaun aplikasi Fingo. Pembayaran adalah mengikut arahan yang diberikan oleh ahli dan ianya akan diproses pada setiap hari selasa. Komisyen akan di terima dalam masa satu atau dua hari selepas hari Selasa (Rabu atau Khamis) mengikut bank. Bank mengenakan yuran transaksi sebanyak 1% untuk setiap pembayaran komisyen.

Bagaimanakah komisyen yang layak untuk setiap kategori?

Pembayaran komisyen adalah mengikut kategori seperti berikut:

Shopper - Mendapat kupon diskaun. Tiada komisyen.
Preferred Shopper - Mendapat RM50 untuk setiap PS yang diperkenalkan. Mendapat 10% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper di dalam group.
Affiliate Marketer - Mendapat RM50 untuk setiap PS di dalam group. Mendapat 4% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper dan PS di dalam group.
Affiliate Trainer - Mendapat RM35 untuk setiap PS di dalam group. Mendapat 1.6% komisyen untuk setiap pembelian oleh Shopper, PS dan AM di dalam group.

Nota: Tidak akan mendapat komisyen dari ahli di bawah sama kategori dalam group.

Register percuma

figo vs shopee vs lazada.jpeg
 

makala

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
176
Reaction score
42
Points
20
Nak buat biz ecommerce?

Bukan senang nak buat ecommerce ini. Boleh pening kepala kalau nak buat sistem. Setakat kepakaran seorang dua, memang susah nak jadi. Bolehlah buat tetapi mana nak lawan dengan lazada dan shopee. Barang pula nak berpuluh2 ribu ada, harga mesti murah dan mampu beli. Namun, tak perlu nak susah payah lagi. Kita tak perlu buat web ecommerce lagi kerana Fingo dah selesaikan masalah itu dan beri peluang kepada kita sebagai partner mereka melalui affiliate program. Komisyen tak sampai boleh cecah RM30 ribu sebulan! 😱

Jom daftar percuma kat sini.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register