Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




Sponsored Post

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,053
Reaction score
3
Points
35
assalamualaikom ,morning siapa ber minat join fingo klik siggy bwh tu
 

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,053
Reaction score
3
Points
35
Jika Anda sudah lama ingin memiliki satu bisnes ecommerce di online. Namun, ianya bukan perkara mudah dan senang untuk kita memulakan bisnes ecommerce kerana memerlukan produk dan juga tumpuan yang tinggi di dalam menghasilkan satu portal ecommerce terbaik.
Kini anda bernasib baik kerana, kita telah menemui Fingo. Bayangkan dengan modal yang amat rendah, anda boleh memiliki pasaraya online yang amat kompetitif di rantau Asia Tenggara.
Sebagai seorang online marketer, sudah pasti kita tidak akan lepaskan peluang yang hadir bersama Fingo!
daftar percuma disini :

 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,848
Reaction score
998
Points
71
Mcm xda..
Kenapa Malaysia x bole jadi pengeluar yang boleh beat China product?
China negara komunis.
Rakyat cina diperah tenaga.
Keje kaw2 mcm kuli batak tapi miskin.

Even yg keje bawah syarikat gergasi mcm apple product pun level hamba

Pasal tu bnyk lari masuk negara lain.
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,334
Reaction score
48
Points
80
betul ke tak boleh jual barang sendiri...?
boleh jual barang yg di keluarkan oleh kilang sendiri yg ada sijil halal dan gmp, yg jenis ada agent2 produk , yg jenis ada dropship2 tak boleh masuk fingo. Sebab platform fingo ni untuk pengilang produk.
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,364
Reaction score
3
Points
25
BINA PENDAPATAN KEDUA. GAJI SETIAP MINGGU SAMBIL DUDUK DI RUMAH.
Cara Menjana Pendapatan Yang Lumayan. Dengan Aplikasi E-Commerce Fingo!
Shopping & Dapat Duit. Bestkan? Sudah ramai yang sertai app kedai rahsia ini.
Benar-benar menakjubkan. Rata-rata yang sertai mendapat pendapatan lumayan.
Paling penting ianya pasif,makin lama makin banyak dan wajib masuk setiap
minggu.Jom shopping dengan Fingo & Mula Menjana Wang!

Klik untuk join :

PM/Wasap saya sekarang untuk Pendaftaran Percuma.
Fast respon Klik
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,528
Reaction score
654
Points
171
semoga berjaya gaiss..aku masih study lagi pasal fingo ni..
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,528
Reaction score
654
Points
171
hari tu aku ade komen kt thread ni and aku kata biz ni xleh g jauh.. nampaknye aku kena tarik balik statement aku tu..
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,528
Reaction score
654
Points
171
aku ade tgk ss yang dh dpt 6angka. dahsyat gilaa..
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,364
Reaction score
3
Points
25
aku ade tgk ss yang dh dpt 6angka. dahsyat gilaa..
yer...jom reg boss :)
BINA PENDAPATAN KEDUA. GAJI SETIAP MINGGU SAMBIL DUDUK DI RUMAH.
Cara Menjana Pendapatan Yang Lumayan. Dengan Aplikasi E-Commerce Fingo!
Shopping & Dapat Duit. Bestkan? Sudah ramai yang sertai app kedai rahsia ini.
Benar-benar menakjubkan. Rata-rata yang sertai mendapat pendapatan lumayan.
Paling penting ianya pasif,makin lama makin banyak dan wajib masuk setiap
minggu.Jom shopping dengan Fingo & Mula Menjana Wang!

PM/Wasap saya sekarang untuk Pendaftaran Percuma.
Fast respon Klik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register