Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

Recommended Brokers


rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,249
Reaction score
45
Points
80
IMG-20191202-WA0005.jpg


Sebenarnya *‘Shopeeee & Lalada’ dah ada buat Affiliate Programme*. Lama dah, cuma kurang berjaya...(contoh dalam gambar)

*Kenapa Fingo berjaya?*
Kerana Fingo berurusan terus dengan pengilang & zero cost marketing. Preffered Shopper yang mahu & *perlu dapatkan side income utk tampung kos sara hidup* sahaja yg akan berusaha menjadi marketer Fingo. Kita semua agen bergerak Fingo dan *dibayar insentif atas pembelian barangan & BUKANNYA ATAS KEMASUKAN ORANG!!*.

Tapi kalau boleh hanya dapatkan orang download apps Fingo dan register FREE shj.... *JANGAN BAGI DIA UPGRADE JADI PREFERRED SHOPPER* sbb kalau mereka Free Shopper, *setiap kali* mereka shopping kita dpt average 10%, tp klu mereka dh upgrade jd PS nnt kita hanya dpt *SEKALI jer insentif*.....tak best la camtu kan 😁😁😁😁


*Bagi yang tak percaya, tolong jangan paksa*. Bagi yang taknak shopping, pun jangan paksa. GIANT tak pernah heret pembeli utk membeli di GIANT, begitu juga AEON atau TESCO. Apa yg mereka buat? Teknik marketing yg betul....

Jadi jom sama-sama educate Free Register Shopper dan PS kita utk teknik marketing yg betul. Gelombang pertama kita dah berjaya utk orang ramai buka mata ttg Fingo. Gelombang ke 2, kita educate pula bagaimana cara marketing yg betul....💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

🔥USAHA TANGGA KEJAYAAN🔥

Langkah2 nak berjaya bersama fingo. Klik link ini dan register free sahaja👇👇👇


👉reg kat link ini ☝dah berjaya 👇👇👇
👉dload apps FINGO kat playstore .
👉dah berjaya print screen page depan dlm ac apps FINGO
👉wsap www.wasap.my/+60177051651/DahDloadFingo
 
Sponsored Post

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,042
Reaction score
2
Points
25
fingo1.jpg
fingo1.jpg

Assalamualaikom tuan rumah tumpang promote

kawan kawan yang nak join tu boleh daftar kat siggy tu
fingo1.jpg
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,249
Reaction score
45
Points
80
Fingo App Marketplace 5.jpg


Income banyak ini, buat ramai putih mata, menyesal sbb tutup minda, menyesal knp org terawal bg info guna teknik copy n paste anda abaikan. Tak apa d fingo lambat cepat bukan ukuran. Yg penting usaha dan tindakan.

Setiap rezeki sudah ditentukan oleh Allah...tapi tanpa usaha, Allah tidak semudahnya memberi kerana Dia Maha Adil.

Jangan dipertikaikan kenapa perlunya berniaga, berniaga sambilan dan berusaha mencari rezeki yg lebih untuk keselesaan yang lebih?

Yang perlu dipertikaikan, kenapa kita hanya tengok, mencebik dan mengutuk mereka yg rajin berusaha sedangkan kita hanya mengeluh sehingga kan gaji bulan ni belum pon masuk tetapi kira2 komitmen bulanan yg dibuat telah dimasukkan dgn gaji bulan depan.....kan parah tu namanya.

Sekiranya kita belum dapat menjana income 3 minggu *(RM107,890)* sebegini 100% tetapi dapat menjana 10% daripada itu pon syukur Alhamdulillah kn dengan hanya bermodalkan *RM199* sekali shj seumur hidup dan dapat meringankan bebanan kos sara hidup kita semua.

Siapa nak gaji seminggu dapat banyak ni?.

Sekarang follow langkah nak belajar dan berjaya bersama fingo.

Klik link ini dan register free sahaja👇👇👇


👉reg kat link ini.dah berjaya 👇👇👇
👉download apps FINGO kat playstore .
👉dah berjaya print screen page depan dlm ac apps FINGO
👉wsap www.wasap.my/+60177051651/DahDloadFingo
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,249
Reaction score
45
Points
80
*BERITA HARI INI*😊

Our CEO Fingo Malaysia Mr CS Lee memaklumkan seperti berikut :

1. Bilangan Shoppers setakat 1/12/2019 berjumlah 600,000 orang.

2. 15% dari angka tersebut adalah PS ke atas. Bermakna sekitar 100,000 orang.

3. Warehouse Fingo utk Borneo akan bermula pada 23/12/2019. Ini berita baik utk ahli Fingo di Sabah dan Sarawak dan Brunai.

4. Warehouse di Thailand akan dibuka pada 7/12/2019. Ambil peluang utk kembangkan market Thailand.

5. indonesia bulan mac 2020

Fokus kepada Thailand.

7/12/2019 dah boleh syarikat kirim barang di Thailand.

Daftar boleh guna HP sekarang pun dah boleh.

Bermakna 5 hari lagi syarikat dah boleh kirim barang di Thailand.

Kita akan berkembang maju..dengan fingo yang mana masih berkira kira jari..anda masih ada lagi kesempatan ..untuk melangkah boss


Lepas tu..sila ambil peluang upgrade boss.😊
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
461
Reaction score
15
Points
60
ni dok ada puak2 fingo dok buh iklan dlm fb, siap buh link wassap lagi
hahahahaha
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
461
Reaction score
15
Points
60
so bukan penipuan dah la fingo ni
imej dah bersih serta merta ka....:rolleyes:
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
461
Reaction score
15
Points
60
ok bro wa pon nak berjaya jugaaa lahhhhh
cemana cemana.,...pls advise hahahaha
 

azhas71

Active Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,042
Reaction score
2
Points
25
Assalamualaikom ada yg berminat join fingo klik siggy dibawah pendaftaran percuma je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register