Fingo (Malaysia) Sdn Bhd (1306111-M)(AJL932278) - www.fingo.com.my

CG Sponsors




uyin

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
572
Reaction score
23
Points
15
Fingo merupakan E-commerce terbaru yang bakal menggugat Lazada & Shopee.
Sebab Seller di Fingo adalah direct kilang di China tanpa orang tengah.
Kini tengah open registration DropShipper/Affiliate.
Rebut peluang sekarang sebab baru je sebulan.
Register here:
Fingo.jpg
 

Attachments

Sponsored Post

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,826
Reaction score
5
Points
25
betul. peniaga tempatan yang tak leh cari makan.
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
mana ada tergugat. geng prc juga. lazada alibaba. shopee 10sen. kesan dia peniaga tempatan local seller yg mampus tak leh cari makan.
dulu ada terpikir nak setup ecommerce kita plak yg jual produk local kat global..

Mcm2 boleh jual sebenarnya.. Tu yg den pernah tanya byk kali kat cg tu :D

tp mmm belom ad amodal
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,635
Reaction score
1,827
Points
191
dulu ada terpikir nak setup ecommerce kita plak yg jual produk local kat global..

Mcm2 boleh jual sebenarnya.. Tu yg den pernah tanya byk kali kat cg tu :D

tp mmm belom ad amodal
platform dh tersedia..
cuma produk je xda..
klo leh kumpul produk..
teros masuk dlm alibaba..
leh try promote..

etc cream durian, jem manggis..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,161
Reaction score
807
Points
166
Lu punya rezeki lu punya la.. orang punya rezeki knp mau busuk hati.. kata p.lamlee
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
cina sama cina apa dorang kisah

ada tak produk muslim dari A-Z berasaskan perkara ni?
 

uyin

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
572
Reaction score
23
Points
15
cina sama cina apa dorang kisah

ada tak produk muslim dari A-Z berasaskan perkara ni?
Mcm xda..
Kenapa Malaysia x bole jadi pengeluar yang boleh beat China product?
 

Izham87

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2016
Messages
454
Reaction score
142
Points
33
Mcm xda..
Kenapa Malaysia x bole jadi pengeluar yang boleh beat China product?
Syarikat Eropah pun suruh China buat produk diorang. Sebabnya:

 
Sponsored Post
Top
Log in Register