Movie Filem Venom Akan Tampilkan Spider-Man

CG Sponsors




Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
11,566
Reaction score
2,269
Points
236
Selepas khabar gembira SpiderMan kembali dalam Marvel, berita terbaru mengenai adiwira ini ternyata membuatkan peminat teruja dan tidak sabar menantikannya.
Ini kerana pengarah Venom, Andy Serkis telah mengesahkan filem terbaru mengenai watak itu akan turut menampilkan Spider-man.

Buat yang mengikuti perkembangan sejarah kedua-dua watak ini terutamanya di dalam komik, watak Spider-Man akan berkembang menjadi seorang Venom.
Namun diatas pemilikan watak ini oleh syarikat yang berbeza iaitu Marvel dan Sony ianya dikembangkan mengikut perancangan mereka sendiri.

Marvel menerusi presidennya, Kevin Feige telah mengumumkan Spider-Man adalah satu-satunya watak adiwira yang mempunyai kebolehan kuasa telah membuat penampilan dalam filem lain sekaligus turut mengesahkan khabar berita tersebut.

Meskipun jalan penceritaannya belum dirangka, namun Andy mengandaikan kedua-dua watak ini bakal bersemuka mungkin secara berlawan atau mungkin bekerjasama menentang musuh. Kami percaya ramai yang teruja dengan pengumuman ini.



Sumber & Artikel asal Khai Azfar
 
Sponsored Post

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,735
Reaction score
155
Points
38
gollum direct venom ..
cuma lau gollum ni direct, cerita dia tendency movie dia menjadi lebih 'dark'..
 

Fisharet

Freshie
Joined
Jun 18, 2019
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
As for me, an excellent film, Tom Hardy in the title role pleased the acting game, so I look forward to continuing)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register