Filem melayu terbaik pernah anda tengok?

CG Sponsors




nonoo1

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
5,832
Reaction score
309
Points
91
kalau zaman2 10 tahun lepas aku suka cerita2 zaman awie and the geng

1. setem
2. cuci
3. baik punya cilok
++
buli
buli balik

cerita afdlin ni agak sempoi bagi aku
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,503
Reaction score
426
Points
91
kesian aku tgk kutipan filem melayu skrg.nak cecah 2 juta pun susah. kalo cecah 2 juta kira ok la tu

 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,334
Reaction score
1,576
Points
596
Tersilap paste gambar
 
Last edited:

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,334
Reaction score
1,576
Points
596


Ini la Filem Melayu lagenda yang aku minat

Memang terbaik:)cgrock:)cgrock
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,503
Reaction score
426
Points
91

tak sabaq tunggu filem Melur vs Rajawali : Perang Asrama
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,503
Reaction score
426
Points
91
Telemovie Melur vs Rajawali

Melur vs Rajawali. Sebuah karya masterpiece.
Cerita pasal budak2 asrama. Kehidupan yg penuh suka duka bersama kawan2. Unsur persahabatan dan percintaan yg rare. Disini bermula langkah menjadi matang. Jadi budak nakal, cari geng, cari nama(nak jadi taiko), cari awek, cari keseronokan dll..

Telemovie ni cukup ramuannya. Storyline yang menarik, lakonan mantap semua pelakon, scene kreatif, skrip yg best dan santai serta background music yg masuk dgn temanya.
Melur vs Rajawali mencuit hati penonton dengan babak nostalgia seperti bergayut di telefon awam,tulis surat cinta dan tengok budak2 perempuan main bola tampar.
Jika anda pernah melalui kehidupan asrama,pasti anda akan lebih feeling layan telemovie ni.

Terima kasih kepada pengarah dan penulis skrip kerana hasilkan naskah hebat ini.
lagenda Rajawali. Malik, Todak, Shek dan Azlan.
semangat setia kawan
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,055
Reaction score
1,872
Points
206
Telemovie Melur vs Rajawali

Melur vs Rajawali. Sebuah karya masterpiece.
Cerita pasal budak2 asrama. Kehidupan yg penuh suka duka bersama kawan2. Unsur persahabatan dan percintaan yg rare. Disini bermula langkah menjadi matang. Jadi budak nakal, cari geng, cari nama(nak jadi taiko), cari awek, cari keseronokan dll..

Telemovie ni cukup ramuannya. Storyline yang menarik, lakonan mantap semua pelakon, scene kreatif, skrip yg best dan santai serta background music yg masuk dgn temanya.
Melur vs Rajawali mencuit hati penonton dengan babak nostalgia seperti bergayut di telefon awam,tulis surat cinta dan tengok budak2 perempuan main bola tampar.
Jika anda pernah melalui kehidupan asrama,pasti anda akan lebih feeling layan telemovie ni.

Terima kasih kepada pengarah dan penulis skrip kerana hasilkan naskah hebat ini.
lagenda Rajawali. Malik, Todak, Shek dan Azlan.
semangat setia kawan
baru layan semalam.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register