Filem-filem masa kini

CG Sponsors




Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
jom kita sembang tentang apa2 je filem2 yg baru kluar masa kini...
xkisah la yg bersiri ataupun movie...

dan klu korang ada "kabel" leh dptkan filem2 or cite2 nie secara free dan murah, gitau la klat kitaorang....

FILEM TERBARU KINI:
1- When the earth stood still
2- Monkey Space
3- Meet Dave
4- Senario the movie episode 1

TU JE YG AKU TAU, NANTI AKU UPDATE LAGI...:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kalau cito ehem ehem ado tak.try tanyo...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
kalo smallville ad ke?
 

gaban77

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
853
Reaction score
1
Points
15
prison break season 1 sampai 4 ada x..bp inggit nk jual..? nanti aku roger blk orait..
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
kalo smallville ad ke?
aku penah beli smallville season 6 kat kwn aku...
4keping rasanya....aku beli RM30

aku beli kat Petaling Street smallville season 5 RM60(tu pun sbb org jual tu duk sebandar dengan aku, nsb aku la jumpa dia)
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
prison break season 1 sampai 4 ada x..bp inggit nk jual..? nanti aku roger blk orait..
prison break aku rasa ada jual...tpi aku rasa dia xjual dri season 1...
latest season je yg dia jual...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register