fight for love...????

CG Sponsors




clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
adakah korang fight for love??or juz let it go??

let say,ada sorang awek/balak yg korang suke sangat,n respon die kat
korang pn baik,instead die akan cari korang dulu kalau ada pape..
tapi at the end,die pilih orang lain jadi bf/gf die..n korang rasa kecewa sangat..
tapi apelak tindakan korang??korang tau,die suke kat korang,tapi
die tak pilih korang..dengan alasan die tersendiri..let say,
die takut kalau pilih korang,die akan kecewakan korang 1 hari nnt,
tapi the day die pilih orang lain pn,die dah kecewakan korang..

so,adakah korang akan fight for her/his love???
or else,juz leave it n find sum1 else?? :-?:-?
 
Sponsored Post

zaisan

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
adakah korang fight for love??or juz let it go??

let say,ada sorang awek/balak yg korang suke sangat,n respon die kat
korang pn baik,instead die akan cari korang dulu kalau ada pape..
tapi at the end,die pilih orang lain jadi bf/gf die..n korang rasa kecewa sangat..
tapi apelak tindakan korang??korang tau,die suke kat korang,tapi
die tak pilih korang..dengan alasan die tersendiri..let say,
die takut kalau pilih korang,die akan kecewakan korang 1 hari nnt,
tapi the day die pilih orang lain pn,die dah kecewakan korang..

so,adakah korang akan fight for her/his love???
or else,juz leave it n find sum1 else?? :-?:-?
KALAU NAK TUA CAM NER BUAT... http://rahsiamemikat.blogspot.com

:D:D:D:D:)):)):)):)):eek::eek::eek::eek:
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
cam kes aku jerk...

ikut aku,aku jadikan skandal...wat pe gado2...

heheh
 

felix

Active+ Member
Joined
Mar 9, 2006
Messages
3,170
Reaction score
7
Points
25
alasan je tu bro....dia anggap ko kwn jer kot..xpn dia ada "something" y bile ko tau ko akan kecewa sgt pd masa ko couple ngan dia...n mungkin "something" tu blaku antara dia ngan balak y dia pilih tuh...hohoho..nie pandangan aku je k
 

cipyu

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2007
Messages
751
Reaction score
17
Points
15
keadaan mcm ni better cari lain..
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
skali lg aku tembak ko clorox..

aritu ckp single..skrg dalam dilemma plk..

adeh..mcm2 la ko ni..

x yah la bro nk pikir2..

better cari duit dl..ada duit terus kawin...pg kenal..tghari risik..petang tunang..malam nikah..siap..pastu br cinta..halal pun halal..
&diberkati ALLAH..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register