Ferrari Crash

CG Sponsors




Sponsored Post

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
sayang keta juta-juta crash mcm tu sahaja...hurm
 

ndzul01

Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,466
Reaction score
0
Points
20
Keta mahal pun tak kebal yek....:)
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
kadang2 rase cam xberbaloi.. bayar duit mahal2

kete memang lawa dan laju.. tapi body xkukuh
 

mtjeneym

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2008
Messages
997
Reaction score
2
Points
15
kadang2 rase cam xberbaloi.. bayar duit mahal2

kete memang lawa dan laju.. tapi body xkukuh

sebenarnya safety kereta yang mahal cam ni la yang terbaik........

cuba tengok accident walau kereta bersepai tapi driver dan passenger area still in good shape......

peluang untuk hidup lebih tinggi, pasal tu la orang kaya2 beli.....:D:D:D:D
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
ipin kate. .betul betul betul.. tgk keta F1 cukup arr.. tu antara aspek keselamatan yg terbaik..
manusia hanya merancang:)
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
mmg hancai..tapi kebarangkalian utk driver selamat sangat tinggi..:D
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,719
Reaction score
1,408
Points
201
pergh memang selamat aaa klu beli keta2 mahal ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register