BTC USD 64,939.0 Gold USD 1,786.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ferguson kena bidas

wokyoh fx

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2010
Messages
7,161
Reaction score
49
Points
70
su_09.1.jpg

TINGGAL KENANGAN... Berbatov (kiri) tidak lagi bekerjasama dengan Ferguson di Old Trafford.

LONDON - Penyerang baharu Fulham, Dimitar Berbatov ternyata masih tidak berpuas hati dengan pengurus Manchester United, Alex Ferguson.

Pada satu sidang akhbar khas di Sofia, Bulgaria kelmarin, Berbatov berkata, dia tidak mengucapkan selamat tinggal kepada Ferguson selepas meninggalkan Old Trafford.

Difahamkan, Berbatov masih berang dan tidak berpuas hati dengan layanan yang diterimanya daripada Ferguson apabila diketepikan daripada skuad utama United sejak 18 bulan lalu.

"Saya hanya mengucapkan selamat tinggal kepada pihak-pihak tertentu sahaja. Saya hanya menemui beberapa pemain (United) sahaja kerana tidak sempat bertemu dengan semua rakan-rakan yang lain.

"Bagaimanapun, saya tidak bercakap dengan Ferguson. Mungkin saya akan me- ngutuskan sepucuk surat untuk beliau suatu hari nanti," jelas Berbatov.

Meskipun muncul penjaring terbanyak Liga Perdana England 2011 dengan 20 gol, Berbatov tetap diketepikan pada aksi final Liga Juara-Juara ketika United menentang Barcelona di Stadium Wembley.

Pada mulanya, Ferguson memberikan peluang kepada Berbatov untuk kekal di Old Trafford.

Namun, bekas penyerang Tottenham Hotspur itu gagal membendung kemara- hannya selepas Ferguson tidak membenarkannya beraksi dengan lebih kerap bersama United.

"Saya rasal kesal dengan segala insiden yang berlaku di United.

"Saya tidak sepatutnya dilayan begitu tetapi semua itu bergantung kepada pengurus (Ferguson).

"Beliau menyarankan saya supaya mengubah corak permainan dan saya mengi- kut apa sahaja kemahuannya.

"Saya juga ada maruah. Tiada apa yang perlu saya malukan kerana saya telah me- menangi dua kejuaraan dan muncul penjaring terbanyak buat United," jelasnya. - Agensi
 
Sponsored Post

daniel007

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2012
Messages
309
Reaction score
3
Points
20
fergieson ni da xde idea da.... asal penjaring terbanyk aje mesti die nk bli... tgk la nnt.. van pasir pun akan kene yg sama... on the way ni nani plak.... lepas nani... rooney,chicalito, tgk la.. player ni asek dok simpanan aje.. padahal main bagus....
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
25,023
Reaction score
68
Points
120
fergie ni ikut kepala dia aje ... ramai player terasa hati
 

juepunyer

Active Member
Joined
Dec 18, 2008
Messages
1,663
Reaction score
6
Points
35
berbatov tu yg x sedar diri sebenarnya..main lembap tp perasan star..mmg patut SAF tak turunkannya..kalau dia main,confirm game jd boring..elokla dah berambus dah..
 

joee

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,695
Reaction score
945
Points
161
dh tua ganyut :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register