BTC USD 17,096.1 Gold USD 1,798.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FCPO Trading Room

Hou-Ou

Active+ Member
gem
Messages
2,514
Joined
Jun 13, 2021
Messages
2,514
Reaction score
1,159
Points
111
tadi price buka 4025...naik sampai 4070..tak lepas 4112..turun balik bawah 4058
so SAYA SELL 4054

Alhamdullillah dah TP RM 10 400.00 :)


Seronok duk compition ya...tapi saya start lambat..awal2 duk testinggg sja..
1st position rugi..
Alhamdullillah lepas tu tak rugi dah..
Tapi baru bebrapa hari ni je saya trade..
Untuk masa ni saya baru dapat RM 126 719.00

(sehari untung dlm RM 10 K...so..baru 2 hari sja yg mcm ni..teruk betoi saya ni...sebelum ni takuttt sgt..

kira yg sebelum ni testing. lah..hahah :)

tak kisahlah depa dah sampai RM 500 K

saya seronok sebab tak ada lost... :)

InsyaAllah kalau berterusan mcm ni..munkin boleh kejar senarai top 50 tu dlm sehari dua ni :)..

no 50 RM 163 499.00
nampak tak byk perubahan drp awal2

hihi...tengok boleh kejar sampai mana :)
 
Sponsored Post

hamirumar

Freshie
Messages
22
Joined
Oct 29, 2014
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
tadi price buka 4025...naik sampai 4070..tak lepas 4112..turun balik bawah 4058
so SAYA SELL 4054

Alhamdullillah dah TP RM 10 400.00 :)


Seronok duk compition ya...tapi saya start lambat..awal2 duk testinggg sja..
1st position rugi..
Alhamdullillah lepas tu tak rugi dah..
Tapi baru bebrapa hari ni je saya trade..
Untuk masa ni saya baru dapat RM 126 719.00

(sehari untung dlm RM 10 K...so..baru 2 hari sja yg mcm ni..teruk betoi saya ni...sebelum ni takuttt sgt..

kira yg sebelum ni testing. lah..hahah :)

tak kisahlah depa dah sampai RM 500 K

saya seronok sebab tak ada lost... :)

InsyaAllah kalau berterusan mcm ni..munkin boleh kejar senarai top 50 tu dlm sehari dua ni :)..

no 50 RM 163 499.00
nampak tak byk perubahan drp awal2

hihi...tengok boleh kejar sampai mana :)
sy masih hold short lg. klu contest ni lebih sbulan kan best.. šŸ˜…
 

Hou-Ou

Active+ Member
gem
Messages
2,514
Joined
Jun 13, 2021
Messages
2,514
Reaction score
1,159
Points
111
sy masih hold short lg. klu contest ni lebih sbulan kan best.. šŸ˜…


Tuan selalunya masuk berapa LOT ?

saya baru yg sell tadi sja buka 9 lot..1 st time..yg dapat RM 10 400.00 TP tu

lot besar ni..cepat untung..tapi rugi pun cepat

(sayang tadi masa dia turun sampai 4010...saya p sibuk buat kerja lain....tengok2 dah naik balik banyak baru TP :)

wah seronoknya kalau betul2 ada modal RM 100K... :) :) :)
 

hamirumar

Freshie
Messages
22
Joined
Oct 29, 2014
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
Tuan selalunya masuk berapa LOT ?

saya baru yg sell tadi sja buka 9 lot..1 st time..yg dapat RM 10 400.00 TP tu

lot besar ni..cepat untung..tapi rugi pun cepat

(sayang tadi masa dia turun sampai 4010...saya p sibuk buat kerja lain....tengok2 dah naik balik banyak baru TP :)

wah seronoknya kalau betul2 ada modal RM 100K... :) :) :)
sy dah buka total 26 lot & masih belum close (swing) dr 1st day contest.. baru 1st time trade derivatif bursa tuan.. trade ni pun sbb contest free.. sblum ni mmg xpernah trade fcpo..
 

hamirumar

Freshie
Messages
22
Joined
Oct 29, 2014
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
Tuan selalunya masuk berapa LOT ?

saya baru yg sell tadi sja buka 9 lot..1 st time..yg dapat RM 10 400.00 TP tu

lot besar ni..cepat untung..tapi rugi pun cepat

(sayang tadi masa dia turun sampai 4010...saya p sibuk buat kerja lain....tengok2 dah naik balik banyak baru TP :)

wah seronoknya kalau betul2 ada modal RM 100K... :) :) :)
btul tuan... tp klu modal RM100K real acc, nak buka 1 lot pun menggigil jari. haha
 

hamirumar

Freshie
Messages
22
Joined
Oct 29, 2014
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
Tuan selalunya masuk berapa LOT ?

saya baru yg sell tadi sja buka 9 lot..1 st time..yg dapat RM 10 400.00 TP tu

lot besar ni..cepat untung..tapi rugi pun cepat

(sayang tadi masa dia turun sampai 4010...saya p sibuk buat kerja lain....tengok2 dah naik balik banyak baru TP :)

wah seronoknya kalau betul2 ada modal RM 100K... :) :)
tuan ada masalah nak login apps QST tak? sy dr hari tu nk login tp xboleh.. dah try uninstall & install semula pun sama juga. loading lama xleh login.
 

Hou-Ou

Active+ Member
gem
Messages
2,514
Joined
Jun 13, 2021
Messages
2,514
Reaction score
1,159
Points
111
tuan ada masalah nak login apps QST tak? sy dr hari tu nk login tp xboleh.. dah try uninstall & install semula pun sama juga. loading lama xleh login.


Tuan email bagitau kat QST tu
saya masa mula2 sja dulu mcm tu
diorg tolong bagi boleh login

(katanya masalah masa letak username..tapi saya tak boleh nak ubah..so diorg tolong betulkan )
 

hamirumar

Freshie
Messages
22
Joined
Oct 29, 2014
Messages
22
Reaction score
2
Points
8
Tuan email bagitau kat QST tu
saya masa mula2 sja dulu mcm tu
diorg tolong bagi boleh login

(katanya masalah masa letak username..tapi saya tak boleh nak ubah..so diorg tolong betulkan )
baikĀ².. terima kasih. selamat ber trading. šŸ˜šŸ˜
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register