BTC USD 36,031.8 Gold USD 1,842.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FCPO Trading Room

jusuh

Junior Member
Messages
91
Joined
Jan 12, 2014
Messages
91
Reaction score
18
Points
11
off trade dulu,xleh fokus
siap kerja dulu baru bermain lagi..
 
Sponsored Post

TuaBangka

Fun Poster
Messages
469
Joined
Mar 6, 2013
Messages
469
Reaction score
37
Points
20
hari ni saya target sell.
cadang nak swing
wahh swing sell ke...
kasik share ilmu sket kenapa nak sell

kalau nak sell area mana

kalau nak swing apa nombor sesuai

SL berapa kalau nak swing


nak kena try lah... papertrade pon kadang kiok lagi ni.

terima kasih share ilmu masing2.
 

Lantaklah

Fun Poster
Messages
387
Joined
Sep 28, 2021
Messages
387
Reaction score
145
Points
23
wahh swing sell ke...
kasik share ilmu sket kenapa nak sell

kalau nak sell area mana

kalau nak swing apa nombor sesuai

SL berapa kalau nak swing


nak kena try lah... papertrade pon kadang kiok lagi ni.

terima kasih share ilmu masing2.

Swing bila soya n sawit ada persamaan.
Bila salah satu berlawanan dah jadi tak valid.

Nk tengok soya boleh analisis kat mt4 broker instaforex ada soya
 

Hou-Ou

Active Member
Messages
1,191
Joined
Jun 13, 2021
Messages
1,191
Reaction score
447
Points
51
wahh swing sell ke...
kasik share ilmu sket kenapa nak sell

kalau nak sell area mana

kalau nak swing apa nombor sesuai

SL berapa kalau nak swing


nak kena try lah... papertrade pon kadang kiok lagi ni.

terima kasih share ilmu masing2.


Assallamualaikum Tuan TuaBangka
wah..lama tak nampak!

mai mai..
sila bagi tunjuk ajar :)
 

Lantaklah

Fun Poster
Messages
387
Joined
Sep 28, 2021
Messages
387
Reaction score
145
Points
23
Hari ni tak trade
Soya tak gerak cuti kot.
Cpo tembus atas. Rasanya tak banyak dah naik.

Plan saya esok @ lusa cari puncak swing sell.
Tu pun bergantung pd soya
 

Lantaklah

Fun Poster
Messages
387
Joined
Sep 28, 2021
Messages
387
Reaction score
145
Points
23
Hari ni tak trade
Soya tak gerak cuti kot.
Cpo tembus atas. Rasanya tak banyak dah naik.

Plan saya esok @ lusa cari puncak swing sell.
Tu pun bergantung pd soya
harini cuti umum rupanya. graf tak gerak.

soya dah tembus atas, cpo juga tembus atas.
belum nampak tanda2 nak turun, jauh lagi agaknya perjalanan ke atas

duk tepi saja 1-2 hari walau ke atas.
masih pegang pesanan cikgu dulu
pantang larang masuk post
jangan buy kat pucuk & jangan sell kat akar
 

Lantaklah

Fun Poster
Messages
387
Joined
Sep 28, 2021
Messages
387
Reaction score
145
Points
23
Potong tang korner
harini cuti umum rupanya. graf tak gerak.

soya dah tembus atas, cpo juga tembus atas.
belum nampak tanda2 nak turun, jauh lagi agaknya perjalanan ke atas

duk tepi saja 1-2 hari walau ke atas.
masih pegang pesanan cikgu dulu
pantang larang masuk post
jangan buy kat pucuk & jangan sell kat akar



Potong tang korner
Soya dah buat spike n junam kebawah.
Cpo malam ni @ pg esok boleh cari puncak n sell.
Swing 1-2 minggu pun ok. Sekuat hati
 

jusuh

Junior Member
Messages
91
Joined
Jan 12, 2014
Messages
91
Reaction score
18
Points
11
rasanya FCPO tidak sesuai bermain swing..
kutip dan cabut lagi selamat...
gap banyak sangat.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register