BTC USD 48,433.2 Gold USD 1,778.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FCPO : Info & Analysis

sepam

Fun Poster
Messages
169
Joined
Feb 22, 2014
Messages
169
Reaction score
73
Points
30
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan

Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Messages
9,193
Joined
Mar 28, 2011
Messages
9,193
Reaction score
980
Points
121
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...

Tumpang tanya, bro pakai platform apa ye untuk trade?
Kalau dalam RHB TradeSmart tu, dia punya data semua delay satu hari.
Ada tak platform percuma yang boleh bagi live feed data.:">
 

satsepit

Active+ Member
Messages
3,902
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
273
Points
51
Waaa... Hebat2... Dah profit lebih 20 point tu.. Saya dah sell on 1949.. Buy 1931 sesi pagi.. X berani lagi nak overnight.. Amek profit dulu..

Kalo isnin gap up, masyukkk bro...

kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua
 

sepam

Fun Poster
Messages
169
Joined
Feb 22, 2014
Messages
169
Reaction score
73
Points
30
kebetulan kot..
dah lama tunggu buy kat akar.

harap2 isnin gap up.
saya guna broker- ta deveratif
monitor dgn wenhua

Saya pun pakai wenhua.. Free.. Hehehe...
Pakai indicator apa bro monitor?
 

alipenang888

Freshie
Messages
2
Joined
Aug 8, 2013
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
sangat rendah , tak sesuai utk sell.
lebih baik cari harga utk buy.

saya buy lepas jumaat tadi pada harga
1928.
masih hold hingga minggu depan

big trend masih dlm downtrend cuma nak masuk sell masa candle at top.
 

sepam

Fun Poster
Messages
169
Joined
Feb 22, 2014
Messages
169
Reaction score
73
Points
30
nampak macam nak uptrend je nih...mari kita long..
 

zyzyx

Active Member
Messages
1,143
Joined
Dec 27, 2012
Messages
1,143
Reaction score
14
Points
25
atas 2000 boleh kot kalau nak swing long. tayor
 

Lantaklah

Fun Poster
Messages
285
Joined
Sep 28, 2021
Messages
285
Reaction score
86
Points
20
up!
2021 dah takde ke trader cpo???
sini bos
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register