BTC USD 40,017.8 Gold USD 1,827.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

FastBrokers - fastbrokers.com

cikepong

Active+ Member
Joined
Apr 1, 2008
Messages
4,367
Reaction score
50
Points
30
Sapa kat sini tau pasal forex broker ni.Betul ke laju platform broker ni.Broker ni guna MT 4 platform.

forexbrokerlaju

platformnya ada sangkut-sangkut tak kalau nak buka post dan close post?

kalau ok tak requate keluar banyak-banyak kali masa open/close position ingat nak join broker ni.:-?
 
Sponsored Post

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
Sapa kat sini tau pasal forex broker ni.Betul ke laju platform broker ni.Broker ni guna MT 4 platform.

forexbrokerlaju

platformnya ada sangkut-sangkut tak kalau nak buka post dan close post?

kalau ok tak requate keluar banyak-banyak kali masa open/close position ingat nak join broker ni.:-?

soklan ko ni aku nk jawab pun tak reti.
sorry lah ye? :)):)):eek:
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18831
USD / JPY
109.541
GBP / USD
1.39538
USD / CHF
0.90674
USD / CAD
1.24516
EUR / JPY
130.168
AUD / USD
0.73960

CG Sponsors




Top
Log in Register