BTC USD 37,809.3 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Fast Pips @ Tick Chart

Gila2FX

Active Member
Messages
1,497
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,497
Reaction score
13
Points
25
Teknik ni aku dah test beberapa bulan lepas dan bleh menghasilkan profit dengan pantas... korang cuba la.. :D

walau macam mana pun, cuma bleh pakai kat FXCM je.. tak tau le kalau2 trading platfom lain pon bleh pakai..

skali signal keluar ambik 5 hingga 10pips cukup... :D

tick.gif
 
Sponsored Post

pesukec

Active Member
Messages
1,174
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
Teknik ni aku dah test beberapa bulan lepas dan bleh menghasilkan profit dengan pantas... korang cuba la.. :D

walau macam mana pun, cuma bleh pakai kat FXCM je.. tak tau le kalau2 trading platfom lain pon bleh pakai..

skali signal keluar ambik 5 hingga 10pips cukup... :D

tick.gif
more details bro...x paham:D
 

Gila2FX

Active Member
Messages
1,497
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,497
Reaction score
13
Points
25
more details bro...x paham:D

hehe... sori ye.. malas nak taip panjang2... :D

Pertama skali:
tgok aroon tu. bila dah bersilang atas atau bawah tengok plak kat ketiga2 MA tu.. kalau ketiga3 MA tu complete silang gak, buat la buy atau sell..
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
nak download katne nie
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,330
Paid Membership
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,330
Reaction score
559
Points
176
ala....bole pakai kat fxcm je ke.....:|
 

king_diamond

Legendary Member
gem
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
TT kasi tips tapi tak kasi details.....payah gitu TT, kat sini kami semua newbie, jangan advance sangat kasi tips :D
 

bdk nakal

Fun Poster
Messages
966
Joined
Apr 7, 2008
Messages
966
Reaction score
3
Points
15
msuk ja web fxcm ... pastu download trading station dia ... klau xsp trading station 2 ....

lpas tu run kn trading station yg download tu ... dh selesai ... open chat dia .. tkr tf yg sedia da ke tf tick... n tkr seting mcm yg ditunjukkn .. begitu jga dgn aroon tu ... try k .. aku xtry lg .. cuma gtau mcm mna nk seting ja ...
sbb aku guna fxcm ...
 

king_diamond

Legendary Member
gem
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
msuk ja web fxcm ... pastu download trading station dia ... klau xsp trading station 2 ....

lpas tu run kn trading station yg download tu ... dh selesai ... open chat dia .. tkr tf yg sedia da ke tf tick... n tkr seting mcm yg ditunjukkn .. begitu jga dgn aroon tu ... try k .. aku xtry lg .. cuma gtau mcm mna nk seting ja ...
sbb aku guna fxcm ...

aroon ni rasanya bukan semua platform MT ada, cuma FXCM jer....kalau untuk guna aroon dalam meta insta/lite, rasanya ada dah orang kasi, cuba selak2 dalam thread indicator.....
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11494
USD / JPY
115.255
GBP / USD
1.34050
USD / CHF
0.93126
USD / CAD
1.27678
EUR / JPY
128.502
AUD / USD
0.69883

CG Sponsors




Top
Log in Register