Fast Pips @ Tick Chart

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.2175
USD / JPY
103.795
GBP / USD
1.36808
USD / CHF
0.88573
USD / CAD
1.27192
EUR / JPY
126.370
AUD / USD
0.77126

CG Sponsors




Gila2FX

Active Member
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,497
Reaction score
13
Points
25
Teknik ni aku dah test beberapa bulan lepas dan bleh menghasilkan profit dengan pantas... korang cuba la.. :D

walau macam mana pun, cuma bleh pakai kat FXCM je.. tak tau le kalau2 trading platfom lain pon bleh pakai..

skali signal keluar ambik 5 hingga 10pips cukup... :D

 
Sponsored Post

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
Teknik ni aku dah test beberapa bulan lepas dan bleh menghasilkan profit dengan pantas... korang cuba la.. :D

walau macam mana pun, cuma bleh pakai kat FXCM je.. tak tau le kalau2 trading platfom lain pon bleh pakai..

skali signal keluar ambik 5 hingga 10pips cukup... :D

more details bro...x paham:D
 

Gila2FX

Active Member
Joined
Apr 30, 2008
Messages
1,497
Reaction score
13
Points
25
more details bro...x paham:D
hehe... sori ye.. malas nak taip panjang2... :D

Pertama skali:
tgok aroon tu. bila dah bersilang atas atau bawah tengok plak kat ketiga2 MA tu.. kalau ketiga3 MA tu complete silang gak, buat la buy atau sell..
 

E-poi

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2007
Messages
230
Reaction score
1
Points
10
mana indi file nyer bro...
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
nak download katne nie
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,267
Reaction score
526
Points
176
ala....bole pakai kat fxcm je ke.....:|
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
TT kasi tips tapi tak kasi details.....payah gitu TT, kat sini kami semua newbie, jangan advance sangat kasi tips :D
 

bdk nakal

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
966
Reaction score
3
Points
15
msuk ja web fxcm ... pastu download trading station dia ... klau xsp trading station 2 ....

lpas tu run kn trading station yg download tu ... dh selesai ... open chat dia .. tkr tf yg sedia da ke tf tick... n tkr seting mcm yg ditunjukkn .. begitu jga dgn aroon tu ... try k .. aku xtry lg .. cuma gtau mcm mna nk seting ja ...
sbb aku guna fxcm ...
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
msuk ja web fxcm ... pastu download trading station dia ... klau xsp trading station 2 ....

lpas tu run kn trading station yg download tu ... dh selesai ... open chat dia .. tkr tf yg sedia da ke tf tick... n tkr seting mcm yg ditunjukkn .. begitu jga dgn aroon tu ... try k .. aku xtry lg .. cuma gtau mcm mna nk seting ja ...
sbb aku guna fxcm ...
aroon ni rasanya bukan semua platform MT ada, cuma FXCM jer....kalau untuk guna aroon dalam meta insta/lite, rasanya ada dah orang kasi, cuba selak2 dalam thread indicator.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register