BTC USD 47,537.8 Gold USD 1,782.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Fast Money | RM100.00 - RM500.00 Daily!!! | www.bisnesweb.com

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Dapatkan RM100.00 – RM500.00 Sehari Dengan Bisnes Segera!

Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.

Tawaran Khas Untuk Anda!….

Saya akan beri laman web ini kepada anda dan semua pesanan yang masuk akan membuat bayaran ke akaun bank anda, bukan akaun bank saya.

Hari ini adalah hari bertuah anda. Saya ingin memberikan anda laman web ini yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberi keuntungan terus ke akaun bank anda.

Tak ada Admin, tak ada upline dan tak ada downline, semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Semua keuntungan dari pesanan pelangan adalah milik anda sepenuhnya.

Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis E-Book, Membina laman web yang rumit, mempelajari bahasa komputer yang sukar dan yang paling penting anda boleh mula dan menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang.

Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian "Order Page" dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelanggan.

Penuhkan “Transaction History” akaun bank anda dengan nombor yang boleh di tukar dengan wang tunai di mana – mana Mesin ATM sekarang! :)

Untuk mendapatkannya, sila KLIK SINI SEKARANG JUGA!!! atau KLIK SINI
:)cgrock


Nota Penting :-

  1. Pastikan anda mempunyai Domain & Hosting untuk memiliki skrip ini.
  2. Jika TIADA, anda boleh menumpang domain & hosting sia.( Sedikit caj dikenakan ; Sekali sahaja ) : contoh domain anda akan seperti ini : www.domainanda.bisnesweb.com
  3. Atau anda boleh memiliki sendiri Domain & Hosting dengan harga minima RM45.00 setahun sahaja.
 
Last edited:
Sponsored Post

goldendream

Active+ Member
Messages
2,787
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
wah... time ada duit ni..baik try..tidak salah kang kalo mencoba... tok mat ni otai... kejap yaa tokmat... sy buat bayaran dulu...
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
wah... time ada duit ni..baik try..tidak salah kang kalo mencoba... tok mat ni otai... kejap yaa tokmat... sy buat bayaran dulu...
Semua perkara berkaitan link download telah dihantar melalui emel....
Terima kasih & selamat mencuba.... :)cgrock
 

husinlempoyang

Super Active Member
Messages
6,232
Joined
May 18, 2008
Messages
6,232
Reaction score
70
Points
75
aku dah beli.. memang senang .. pomot, pomot, pomot jer... masyuuk lagi tokmat kali ni.. hahaha
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
aku dah beli.. memang senang .. pomot, pomot, pomot jer... masyuuk lagi tokmat kali ni.. hahaha
terima kasih tuan.....
nampaknya Cargas Duit tu.... :D
sama-samalah kita beroleh sedikit keuntungan.... :)
 

ejalmlk

Legendary Member
Messages
10,530
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,530
Reaction score
43
Points
120
sia mcm berminat lerr .. nak try niee ... terus dapat 100 ker esok huhuhuhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register