Fast & Furious 7 : Tony Jaa Bermuay Thai Di Hollywood Bersama The Rock dan Vin Diesel

CG Sponsors




Sponsored Post

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,452
Reaction score
2,535
Points
201
xsilap aku watak dia dlm tu dia ni tourist,pastu the rock terserempak dgn dia lalu the rock ajak fight.Pastu dia ckp.."apasal nak ajak fight"..the rock ckp.."sebab muka kau mcm tony jaa.."..dia pun benggang lalu fight.Tengah diorg fight Van diesel lalu terus sound the rock.."weh!!!badan kecik boleh la..meh fight dgn aku.." the rock pun balas balik."malas aku layan kau,apa kata kita race" tony jaa pun cakap.."macam best je..macam best jer..(takat tu jer la watak dia yg aku tau yg lain korang tungguj er....
byk baca Majalah Ujang ni....hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register