BTC USD 63,164.9 Gold USD 1,808.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Fasha-Jejai makin kuat

abangbeca

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
----fasha-nora1.jpg

Cerita hubungan cinta Fasha Sandha dan Jejai (Rizal Ashram Ramli) dapat perhatian dengan cara yang pelbagai. Yang menyokong tetap sokong apa sahaja yang Fasha lakukan dan takkurang juga yang melihat pengakuan Fasha dalam konteks yang lain.

Pojok gosip akhbar juga ada yang mengusik Fasha apabila membuat kenyataan pasal hubungannya. Apatah lagi hanya Fasha yang membuat pengakuan, bukannya keluar daripada mulut lelaki yang disebutkannya itu.

Lebih membuat orang rasa tak sedap ialah apabila Fasha mengakui tidak pernah berjumpa keluarga Rizal dan tidak kisah apa pandangan keluarga Jejai kerana mereka hanya bercinta dan belum fikir pasal berkahwin lagi.

Menyedari macam-macam hal yang timbul selepas membuat pengakuan, Fasha turut berbincang hubungan dengan buah hatinya malam tadi. Fasha memberitahu semua pengikutnya dalam laman Twitter pasal perbincangannya dengan lelaki yang disebut sebagai my love.

Fasha mengatakan pelbagai cerita negatif yang muncul ekoran pendedahannya membuatkan hubungan mereka semakin hari semakin kuat.

"Salam. Its a lovely Monday. I was with my love last nite. We had a gd (good) discussion about our relationship, about bad articles. He said that the obstacles make our love stronger everyday."

Itulah luahan terbaru Fasha dalam laman Twitter miliknya. Fasha juga ada meluahkan rasa tak senang dengan pojok Kak Pora dalam akhbar Berita Minggu semalam yang bercakap pasal pengakuan cintanya.

"Ya, why... just show your face n (and) put your name on it Kak Pora. Tq (thank you) very much di atas hinaan yg (yang) melampau ini. Pengakuan I ikhlas dan jujur. This what I get from them," tulis Fasha.

Satu lagi posting Fasha pasal pojok Kak Pora berbunyi: "I sedih baca B. Harian today. Tulisan Kak Pora. Kenapa? Bila I mengaku, org (orang) hina I macam-macam. Bila I tak mengaku tentang hubungan I, org (orang) kata I hipokrit."

Che Li: Simpati juga nasib Fasha yang sering dipandang negatif dan sering menjadi mangsa kritikan terbuka.



SUMBER
 
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
339
Points
136
gelinye bace berita jejai dgn fasha....
 

XTigy

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2009
Messages
465
Reaction score
51
Points
20
pahal gambar die muke cam lelaki
mcm bukan die je
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
'Pojok' tu pebende.. mcm name cikgu sekolah aku dulu jer..:))
 

arjan

Fun Poster
Joined
May 14, 2010
Messages
570
Reaction score
11
Points
15
Osman Kabila mesti carik jejai ni..siap ko jejai:D:D:D:))
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
tak penting dalam menjana ekonomi negara..
malas ambik tau
 

am2020

Active+ Member
Joined
Nov 1, 2009
Messages
2,731
Reaction score
8
Points
25
dia ngaku ker..dia x ngaku ker bukan boleh buat rega myk..gula..gas turun..buang mase layan artis nie...x der pekdah yg aku dpt..kalu fasha bg aku seround dua ok la gak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register