Fantasy Game - Liga Super Malaysia

CG Sponsors




vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123


BUAT PERTAMA KALI DALAM SEJARAH BOLASEPAK MALAYSIA



Liga tertutup 'Carigold Cup'
kod jemputan : Lt19941228942010

Jom Ramai-Ramai Memeriahkan Liga Super CG






Akhir kata, Majulah Sukan Untuk Negara.

Ni Link Dia

http://fantasy.malaysiansuperleague.my/index.php

:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
-Reserved Post-
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Wah local version pun dah ada erk, kena support gak nie..

Ada hadiah x?..
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Wah local version pun dah ada erk, kena support gak nie..

Ada hadiah x?..
Yang ni tuan punya program x kasi hadiah...
Dia cakap kali pertama wat program...dan minta kita support program dia dan Liga Malaysia khususnya..

Kalau nak hadiah.... gang2 CG boleh buat kutipan, kita boleh kasi hadiah untuk tempat pertama, kedua dan ketiga...sure meriah kalau buat camtu kan..???

Yang best siap ada mata untuk Jurulatih..yang ni stadium astro / fantasy premierleague pun xde mcm ni
:D
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
menarik ni.. nak join la..
Harap2 website dia dah boleh ready by tomorrow....
Nanti Ved create kan CG Liga Super 2010, khas untuk gang2 CG
 

amey9916

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2008
Messages
865
Reaction score
4
Points
15
PENGUMUMAN RASMI

Pengumuman Penting!

Sukacita dimaklumkan FANTASI MSL BETA 1.0 PanduUji telah ditutup, Kini diperingkat akhir pengujian. Sebarang permintaan Kod Pengesahan tidak terima. Harap Maklum.
MSL FANTASI 2010

MSL FANTASI 2010 akan dibuka kepada umum pada hari Jumaat ini -08/010/2010. Tidak perlu Kod Pengesahan untuk mendaftar

sumber dari website dia..
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
PENGUMUMAN RASMI

Pengumuman Penting!

Sukacita dimaklumkan FANTASI MSL BETA 1.0 PanduUji telah ditutup, Kini diperingkat akhir pengujian. Sebarang permintaan Kod Pengesahan tidak terima. Harap Maklum.
MSL FANTASI 2010

MSL FANTASI 2010 akan dibuka kepada umum pada hari Jumaat ini -08/010/2010. Tidak perlu Kod Pengesahan untuk mendaftar

sumber dari website dia..
Wah....suntuk betul masa untuk register..Sabtu dah game
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wow!! buatan malaysia nie
bagus...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register