BTC USD 64,987.7 Gold USD 1,782.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

fantaghiro lyk dinobatkan sbgai avatar pling famous thn ni. anda setuju?(update pg1 )

adakah anda setuju fantaghiro layak dinobatkan sebagai avatar paling hot dan famous?


  • Total voters
    0

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
adakah anda setuju sekiranya kita nobatkan fantaghiro pemenang anugerah avatar paling hot dan famous utk thn ni?? sbb aku tgk setiap kali fantaghiro post jer ramai yg komen tentang avatar dia....

sesiapa rasa ada org lain yg layak. tolong uplode....

PERLULAH DIINGATKAN DLM THRADE NI JANGAN JATUHKAN SESIAPA... ini hanya nak tengok avatar paling popular di cg utk tahun ni

p/s: gurau2 sikit2 takpe rasanya:D

-update-

sesuai dengan tranformasi yg dilakukan oleh cik fantaghiro oleh itu aku dengan ini bebesar hati untuk mengupdate gambar cik fanthagiro dan mendelete gambar yg lama...

tq...


mia3.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
adakah anda setuju sekiranya kita nobatkan fantaghiro pemenang anugerah avatar paling hot dan famous utk thn ni?? sbb aku tgk setiap kali fantaghiro post jer ramai yg komen tentang avatar dia....



midori.jpg


sesiapa rasa ada org lain yg layak. tolong uplode....

wahhh da dapat permisi dari tuan badan lum.. nanti x pasal2 ko lak jadi hot kt CG nih .. kekekekeeke :))
 

-Johan-

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,838
Reaction score
116
Points
73
boleh ke thread macam ni,.. kan hot tuan punya avatar tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register