family insurans...

CG Sponsors




kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
klu dah ade thread mcm ni..mintak maaf la...

tp aku btol mintak tolong sesaper yg bole rekemenkan insurans yg bagus utk family yg premium dia less rm200 per month...4 org..aku ..bini aku dan 2 anak kecik aku...mekacih yek
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
kat sini ramai agen insurance..jap lagi dtg la..meh tlg kawan kita nihh
 

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Bro, check private message. Tq
 

kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
ni yg aku suka ni..cepat jer org tolong yek bila dunia tanpa sempadan..actually aku baru jer sign up individual insurans...aku amik pru bsn..monthly rm200..skang nak cari utk anak bini
 

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Try Etiqa lak camna.. Pelan untuk isteri buatkan Prima ( setiap 3 tahun akan dapat balik 51% dari jumlah sumbangan ) ..untuk anak2 buat plan sarjana ( untuk pendidikan ).. nanti tak payah susah2 nak buat pinjaman PTPTPTIPU..hehehe
 

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Saya cuma pembantu Ejen Etiqa ..nak kenal ejen Etiqa sbenarnya yang kat avatar tu..huhuhuh
 

kelempap

Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
1,825
Reaction score
39
Points
30
klu bole nak insurans yg cover medical jer cukup...
 

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Ada..tak jadi masalah.. asalkan ada perlindungan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register