Faja marketing sdn bhd (806611-v) - faja2u.com

CG Sponsors




munir4449

Fun Poster
Joined
Dec 5, 2007
Messages
687
Reaction score
1
Points
15
BARU DILANCARKAN MINGGU LEPAS DI SENAWANG!!!

Dengan bermodalkan RM150, anda akan mendapat produk:

Power Tightening 2 in 1 (diluluskan KKM : J 010608001 / j 020608001)

1) Keistimewaan Super Power Kapsul:
- menstabilkan aliran darah
-merangsang kecergasan fizikaldan kecerdasan minda
-meningkatkan daya tahan perhubungan
-meningkatkan tahap keupayaan tenaga
-memperkuat daya syahwat lelaki
-memberi kepuasan suami isteri
-mencegah ejakulasi pra-matang
-menguatkan badan dan pinggang

Cara pemakanan:
satu biji untuk sekali makan (maksima 1 biji dalam masa 3 hari)

2) Power Tightening Gel
-memperketatkan faraj dan memberi nikmt kedua pihak
-menghilangkan bau serta penyakit keputihan
-nikmat seperti malam pertama
-tiada lagi masalah kelonggaran pada faraj

Cara Pemakaian:
sapu pada keseluruhan zakar, tunggu sehingga 2- 3 minit dan tak perlu dibasuh kemudian buat hubungan

Plan Pemasaran

1) Bonus Direct Sponsor (Tajan Terus)
- anda akan mendapat RM50 untuk setiap direct sponsor anda

2) Bonus Pairing (Bonus Pasangan)
- anda akan mendapat RM20 untuk setiap pair yang terhasil dari kumpulan kanan dan kiri anda. Maksimum pair satu hari ialah 100 pair bersamaan RM2000. Ini bermakna maksima RM 60,000 untuk 30 hari.

3) Bonus Stokis
- anda akan memperolehi RM4 untuk setiap ahli yang anda daftarkan.

Bagi warga jutawan.org yang ingin menjadi ahli, boleh hubungi saya di talian : 0199101612:D:D

Sesiapa yang berada di kuala lumpur, cheras, ampang, kajang, shah alam, klang, putrajaya, cyberjaya, seremban dan kawasan sekitar boleh jumpa secara terus

Jadilah yang terawal!!! =D>=D>
 
Sponsored Post

DaddyWangi

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2008
Messages
668
Reaction score
0
Points
10
Ubat tenaga batin lagik..:-? Kena bagi testimoni dulu nih..:D
 

munir4449

Fun Poster
Joined
Dec 5, 2007
Messages
687
Reaction score
1
Points
15
testimoni dah ada dalam flyers yang dibekalkan oleh company.. nanti saya try scan dan upload dalam ni.. ada 5 testimoni semuanya..:D
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
plan ok.. tapi produk susah jalan skit...
 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
hmm...aku dah naik dah opis faja ni 4 minggu yg lepas...kata nak panggil leader meeting...sonyap yo...kot dapat lot sponsor ok la...hehehe...
 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
bos...tak bgtau ker yg ada loan tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register