To Sell FACEMASK Direct Kilang, Dijahit & Dibuat Di Malaysia, Ready Stock April 2020

CG Sponsors




i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130
ok relax chill kawan2 tak perlu nak argue..setiap org ada pendapat masing2

surgical mask, n95, apa2 facemask bukan jaminan, ada juga yg tetap kena wabak ini, yg penting jgn sentuh bahagian muka anda
 
Sponsored Post

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130
thestar.com.my-news/nation/2020/04/05/home-made-masks-allowed?
 
Last edited by a moderator:

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130



Syahril A. Kadir
1 jam ·

MASK MAHAL SANGAT? JOM TENGOK PAKAR BEDAH U.S SYORKAN ALTERNATIF

Pakar bedah U.S ni bagi option lain sekiranya korang takde mask atau nak beli mahal sangat. Tak sampai 20 saat siap.

Amik kain, lipat bawah dua kali, lipat atas dua kali pastu masukkan getah gulung di kiri dan kanan, TARAAAA!!!

Jangan kau guna toto pulak, kang tak pasal-pasal mati takleh bernafas, huh!

While theWhite House 30 Day Stay At Home guidance remains our most powerful weapon against COVID-19, CDC’s recommendation to wear a cloth face covering may help protect the most vulnerable. Watch U.S. Surgeon General Jerome Adams make a face covering in a few easy steps.
 
Last edited by a moderator:

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130
Salam, maaf dah lama x update info kt sni :D

Skg, ada pelbagai jenis facemask kain yg kami boleh buat, semuanya washable

1) facemask kain tiada poket filter

2) facemask kain poket + filter

3) facemask kain poket + filter + tali ikat

4) facemask kain print logo anda

Harga boleh bincang, beri kami bajet anda..win-win price deal

Terima Urgent Last Minit order, (paling cepat siap 1-2 hari depend pd total order yg diterima)

Untuk info lanjut, boleh ws kami >> http://wasap.my/60126376515/orderfacemask
012-6376515
Blogshop

facemaskplain.jpg


facemasktali.jpeg


facemaskprint.jpg


7lFzSeP.jpg


facemaskprint3.jpg


facemasktali2.jpg


facemaskprint2.jpg
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130
Salam,nk update jualan clothmask :giggle:
Untuk tempahan, boleh bg detail order dahulu untuk dapatkan harga terbaik

1) Jumlah Quantity
2) Jenis Printing (Silkscreen or Sublimation)
3) Jenis Pattern Vip or biasa
4) Jenis Earloop or Tali (ikat belakang)
5) Nak tambah Filter or tidak

Contact: wasap.my/60126376515/tempahmaskprint
Web: kedaifacemask


1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg12.jpg13.jpg14.jpg
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,362
Reaction score
59
Points
130
:)cgrockTerima kasih customer order custom print mask 65pcs :)cgrock

mask65pcs.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register