Facebook - Segala bentuk perbincangan.

Recommended Brokers


Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,373
Reaction score
947
Points
111
elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye :)

 
Sponsored Post

KedaiBajuIllin

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2015
Messages
537
Reaction score
112
Points
23
elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye :)

bila pulak dia beli snapchat? :-?
 

batikmalaysia

Freshie
Joined
Apr 10, 2018
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye :)

tak la bro. Elon Musk tak beli Snapchat. Tu April **** joke je tu.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,195
Reaction score
384
Points
81
facebook mengumumkan sokongan pemindahan gambar dari facebook ke google photos

Facebook is releasing a new tool today that will allow its users to transfer photos directly to Google Photos. The tool is being released initially in Ireland, and will be available worldwide in the first half of 2020. “For almost a decade, we’ve enabled people to download their information from Facebook,” explains Steve Satterfield, director of privacy and public policy at Facebook. “The photo transfer tool we’re starting to roll out today is based on code developed through our participation in the open-source Data Transfer Project.”


This Data Transfer Project also includes participants such as Apple, Google, Microsoft, Twitter, and others. Facebook says it’s starting with Google Photos initially, but other services could be included in the future. Facebook is testing the tool in Ireland, and it will refine it based on feedback from users.

This tool will be useful for Google Photos users that don’t automatically backup pictures from their phones. If you’re a Facebook and Google Photos user who does backup photos, then it’s likely that most photos posted to the social network are already backed up on Google’s service.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register