Facebook kene Hacked

Recommended Brokers


ahmad fikri

Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,907
Reaction score
1
Points
25
ingin mintak bantuan Geng CG utk Delete acc facebook yg d hacked ni.

harap dapat membantu.. :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

abangmi

Permanently Banned - Multiple Accounts
Joined
Sep 2, 2011
Messages
541
Reaction score
0
Points
10
mane TT??? xde pape pun??? :-?
 

ahmad fikri

Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,907
Reaction score
1
Points
25
facebook hamba nyer best fren kene hacked. so dy nk mntk tlg sape2 yg blh bantu dy utk delete acc tu...
 

MalayanTiger

Banned
Joined
Jun 25, 2011
Messages
3,402
Reaction score
61
Points
30
facebook hamba nyer best fren kene hacked. so dy nk mntk tlg sape2 yg blh bantu dy utk delete acc tu...
klu bab tu kita kena tukar password facebook tu melalui FORGOT PASSWORD,tapi kena ingat la favourite question sume tu
 

ahmad fikri

Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
1,907
Reaction score
1
Points
25
bkn kes skrg ni, sume tu pun dy tukar dah. xblh nk dapat semula dah acc tu
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,734
Reaction score
127
Points
83
mintak tolong member2 ko seramai boleh wat report ke atas acc tu nanti ade option, klu ramai sangat report selalu facebook akan disable tp x tau la die delete ke or disable jek
 

THX

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2008
Messages
3,920
Reaction score
76
Points
30
next time guna https connection kalu nak access facebook.
http ni, sesapa pun (yg tahu) leh tengok email & password kita masa kita login.
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
den nye FB pon kena hacked.

tp kena reset password..& sesi ujian maklumat ngan diorang..:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register