Facebook Dating Now Available In Malaysia

CG Sponsors




Majind

Junior Member
Joined
Apr 25, 2019
Messages
75
Reaction score
2
Points
11
But are Malaysia really in need of such services or not ? We really need to make this list of them shortly. Do make me wonder with all that stuff. I do want to see how it's happening really. I couldn't really understand that. But Facebook researched all that probably.
 
Sponsored Post

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
13,295
Reaction score
2,510
Points
236
aku main ok je .. tp kekadang la bila ada masa lapang ushar skit, ramai Indon je dapat :D
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,047
Reaction score
1,045
Points
221
ala ramai je kahwin kenal pasangan through media social. Tk ke gitu?
ada yg guna untuk kebaikan dan ada yg guna untuk merosakkan...berapa ramai guna fb untuk kebaikkan dari merosakkan?? itu FB sahaja...

semoga kita terhindar darinya.
 
Joined
Oct 28, 2013
Messages
42
Reaction score
0
Points
6
i think fb dating is not the proper platform to find your love. They might find friends as so many makcik and pakcik there hahaha. right now aku dah jumpa pasangan sejati hehe. Dah 6 bulan kitaorg bersama. Senanya aku dah 2 tahun bercerai dgn bini. Aku dah tak rasa pape dengan bini aku. Maklum lah dia asyik nak marah asyik nak tinggi suara je. Aku tak suka lah relay yg cepat koyak main emosi bagai ni. Skrg partner aku ni dia pun okay kitaorg punya relay yang low emotion type of relationship. Dia tak pernah paksa and push aku suruh buat benda yg aku tak suka...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register