BTC USD 63,246.0 Gold USD 1,769.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Facebook and Sex

suadrif86

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
629
Reaction score
113
Points
23
Facebook membantu anda berhubung dan berkongsi dengan orang ramai dalam hidup anda.

Suratan atau kebetulan?

facebook_sex.jpg


credit: isuhangat.net
 
Sponsored Post

BlueDream

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,909
Reaction score
59
Points
120
subliminal message
esok2 budak2 kita dipengaruhi sex
bila kita tak sedar minda bawah sedar kita menerimanya
bila kita dah tahu minda sedar kita menolaknya
 

alonso

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
kalo tgk film social network tu pon unsur2 seks tu ade gak mase mula2 nk cipta facebook tu:))
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
haha .. habis la ... kejap lagi ada lagi yang mereka-reka
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kuat tul imiginasi korang ni.sampai ke situ dipikirnye.
 

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,449
Reaction score
138
Points
123
mana link thread ari tu ehh??? warisan kesenian budaya anak2 CG tuu... hahahahaha yg aku ingat taufic ja:eek::eek:

ko pg crik dlm internet pnya section...si taufic tu pg ltk kt situ padahal isi dlm smua lawak je:))
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
habis la nanti kene serbu ngan geng2 edit.. wakakakaka
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register