BTC USD 24,302.4 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

facebook akan lenyap dari muka bumi.... 5 tahun lagi

underscore

Legendary Member
gem
Messages
12,397
Joined
Sep 20, 2008
Messages
12,397
Reaction score
4,573
Points
266
Awards
1
Dr.Cole, seorang ahli internet bidang website memperingatkan web jejaring yang ada waktu ini akan mati dan lenyap dalam 5 tahun nanti.

Beliau meramalkan penurunan MySpace 4 tahun lalu.

Waktunya terlalu lama untuk web tersebut mendominasi. Site tersebut memang tetap ada dan bukan digantikan oleh site yang lebih besar , hanya mengecil.

Dia juga meramalkan akhbar bercetak di Amerika, umurnya tinggal 5 tahun lagi.

Masyarakat muda tidak lagi membaca berita di Internet, dan tidak membaca media dalam bentuk cetakan lagi.

Berita lain bahawa kejayaan iPad sebagai Tablet PC akan dominan, dan membawa kekuatan kpd Apple.

Benar atau tidak, tunggu 5 tahun lagi. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

underscore

Legendary Member
gem
Messages
12,397
Joined
Sep 20, 2008
Messages
12,397
Reaction score
4,573
Points
266
Awards
1
tapi di malaysia.. paper masih..berguna

leh wat bungkus nasi lemak :eek:
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Messages
7,918
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
akan lenyap ??... friendster kat mane skung nie ye??..
 

kamal_kampong

Legendary Member
gem
Messages
17,800
Joined
Apr 30, 2007
Messages
17,800
Reaction score
1,272
Points
201
:)cgrock:)cgrock

moga2 makin cepat berkubur web sosial israel nih..
 

anakmalaya

Active+ Member
Messages
3,632
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
aku rase facebook akan sebati dgn jiwa rakyat malaysia... dah tak boleh dipisahkan..
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,364
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,364
Reaction score
903
Points
176
FB sekrang ni pun dan tak seberapa hebat cam dedulu lagi...
 

anipo

Active+ Member
Messages
4,887
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
5 thn lama tu.. harap2 dipercepatkan... :)):))
 

hYranT

Fun Poster
Messages
125
Joined
Aug 21, 2010
Messages
125
Reaction score
0
Points
10
Dr Cole ni mcm nk promote produk Amerika je..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register