facebook akan lenyap dari muka bumi.... 5 tahun lagi

CG Sponsors




underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,502
Reaction score
4,256
Points
196
Dr.Cole, seorang ahli internet bidang website memperingatkan web jejaring yang ada waktu ini akan mati dan lenyap dalam 5 tahun nanti.

Beliau meramalkan penurunan MySpace 4 tahun lalu.

Waktunya terlalu lama untuk web tersebut mendominasi. Site tersebut memang tetap ada dan bukan digantikan oleh site yang lebih besar , hanya mengecil.

Dia juga meramalkan akhbar bercetak di Amerika, umurnya tinggal 5 tahun lagi.

Masyarakat muda tidak lagi membaca berita di Internet, dan tidak membaca media dalam bentuk cetakan lagi.

Berita lain bahawa kejayaan iPad sebagai Tablet PC akan dominan, dan membawa kekuatan kpd Apple.

Benar atau tidak, tunggu 5 tahun lagi. :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,502
Reaction score
4,256
Points
196
tapi di malaysia.. paper masih..berguna

leh wat bungkus nasi lemak :eek:
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
akan lenyap ??... friendster kat mane skung nie ye??..
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,678
Reaction score
840
Points
171
:)cgrock:)cgrock

moga2 makin cepat berkubur web sosial israel nih..
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,633
Reaction score
47
Points
30
aku rase facebook akan sebati dgn jiwa rakyat malaysia... dah tak boleh dipisahkan..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
FB sekrang ni pun dan tak seberapa hebat cam dedulu lagi...
 

alisha_qistina

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
6,410
Reaction score
257
Points
81
bila ade teknologi baru yang lama akan tinggal kenangan...
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
5 thn lama tu.. harap2 dipercepatkan... :)):))
 

hYranT

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2010
Messages
125
Reaction score
0
Points
10
Dr Cole ni mcm nk promote produk Amerika je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register