BTC USD 41,660.5 Gold USD 1,842.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Fa security management sdn bhd (828639-v)

Perisai Anak

Freshie
Messages
10
Joined
Dec 31, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
PERNIAGAAN YANG TIDAK PERNAH WUJUD DI MALAYSIA. TETAPI KAMI ADA.


Peluang Menambah Pendapatan Dari Rumah, PENDAFTARAN BERMULA PADA 1 JANUARI 2009.! Peluang Hanya Terhad Kepada 100 Orang Sahaja.

Kepada Semua Rakyat Malaysia,

Perisai Anak, FASMSB Menawarkan Peluang Perniagaan Kepada Semua Yang Ingin Mengubah Kehidupan Dengan Menjual Produk Perkhimatan Yang Diperlukan Oleh Semua Orang Yang Sayangkan Anak Mereka.
Kami Akan Memberikan Semua Alat Pemasaran Secara Percuma Bertujuan Memudahkan Anda Melaksanakan Proses Pemasaran Seperti Cara Perbualan Untuk Pemasaran Menggunakan Telefon, Contoh Surat Dan Lain-Lain Yang Anda Perlukan Untuk Melakukan Pemasaran Produk..

Program Pemasaran Kami Akan Memudahkan Sesiapa Yang Tidak Pernah Melakukan Pemasaran Produk. Melalui Sistem Kami Anda Semua Boleh Laksanakan Pemasaran Dengan Cara Yang Efektif Tanpa Perlu Belajar Di Universiti Mahupun Menghadiri Kursus Yang Melibatkan Kos Yang Tinggi. 100% Percuma.!
Hanya Dengan 30 Saat Anda Mampu Melakukannya.

PRODUK?

Anda Akan Mengetahui Bagaimana Mencapai Pendapatan Tanpa Had Dengan Hanya Membantu Sahabat Atau Sesiapa Sahaja Yang Mahu Menjaga Keselamatan Anak Mereka Di Malaysia Ini. Sesiapa Yang Sayangkan Anak, Mereka Mereka Adalah Prospek Anda.

Boleh Anda Beritahu Apa Yang Lebih Penting Daripada Anak-Anak? Mungkin Mereka Akan Mempertikaikan Produk Syarikat Kami Ini Tetapi Demi Untuk Keselamatan Anak, Mereka Akan Menyedari Produk Kami Amat Penting Dari Segala-Galanya. Jika Kereta Boleh Diganti, Harta Boleh Dicari, Wang Ringgit Boleh Didapati Tetapi Keselamatan Anak Tiada Gantinya……..

Kami Menawarkan Perkhidmatan Keselamatan Kanak-Kanak Yang Amat Diperlukan Oleh Sesiapa Sahaja Di Malaysia Ini. Tahukah Anda 3-4 Orang Kanak-Kanak Hilang Di Malaysia Setiap Hari. Jika Anda Tahu, Anda Juga Akan Merasakan Betapa Pentingnya Perkhidmatan Yang Akan Kami Tawarkan Ini. Tahukah Anda Berapa Kos Mencari Kanak-Kanak Yang Hilang? Oleh Yang Demikian Pelanggan Anda Tiada Had! Selagi Ada Kanak-Kanak Selagi Itu Ianya Tidak Akan Tamat……….

Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan Ini Tiada Di Malaysia. Kami Merupakan Syarikat Yang Pertama Di Malaysia Menawarkan Perkhidmatan Ini. Oleh Yang Demikian Anda Akan Menawarkan Perkhidmatan Yang Pertama Serupa Ini Di Malaysia.
Anda Akan Dapati Peluang Ini Tiada Had Dan Semua Ibubapa Di Malaysia Amat Memerlukan Perkhidmatan Ini.

BERAPA SAYA AKAN DAPAT?

Kami Menawarkan Komisen Jualan Dari 10% Ke 20%. Oleh Yang Demikian Setiap Pelanggan Yang Menyertai Perkhidmatan Kami, Anda Akan Mendapat Pulangan Komisen Berjumlah RM 35.00 Dan Ianya Akan Berulang Setiap Tahun.

Sebagai Contoh, Anda Berjaya Mendapat 2 Pelanggan Sehari Dan 60 Pelanggan Sebulan. Komisen Anda Adalah RM 35.00 X 60 = RM 2100.00 Sebulan. JIKA Setahun = 60 Pelanggan X 12 Bulan X RM 35.00 = RM 25,200 Setahun

JIKA Anda Boleh Dapatkan RM 25,000.00 Setahun Kenapa Anda Tidak Mahu Lakukan. Cuba Anda Bayangkan Pada Tahun Kedua Berapa Pendapatan Anda? Saya Mudahkan Pengiraan Anda. Tahun Kedua Semua Pelanggan Anda Memperbarui Perkhidmatan Mereka CAMPUR Pelanggan Anda Yang Baru. Anda Akan Mendapat RM 25,200.00 + RM 25,200.00 = 50,400.00 Setahun. Bagaimana Pula Pada Tahun Ketiga, Keempat, Kelima Dan Seterusnya?????


BERMINAT SILA EMAIL NAMA, NO TELEFON, ALAMAT EMAIL / ALAMAT SURAT MENYURAT LENGKAP KE :

[email protected] atau SMS ke 0197204556


PERHATIAN IKLAN INI HANYA UNTUK YANG BERMINAT SAHAJA.MODAL MINIMA RM 399.00. INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA ATAU MLM.
 
Sponsored Post

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
7,423
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
jual cctv ker??
 

Perisai Anak

Freshie
Messages
10
Joined
Dec 31, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
jual cctv ker??

Kami merupakan satu-satunya syarikat di Malaysia yang memperkenalkan satu sistem kawalan bagi tujuan mengelak dan mengurangkan kadar kehilangan kanak-kanak. Tujuan kami adalah untuk membantu masyarakat terutama ibubapa daripada menanggung kos yang tinggi akibat kehilangan anak yang tersayang.

Sistem ini tidak melibatkan CCTV dan lain-lain peralatan. kami akan mendidik disamping membantu ibubapa. KERANA KAMI TAHU ANAK TIDAK DAPAT DIGANTI.
 

Dianey

Active Member
Messages
2,232
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Cuba cerita transparent je kat dalam forum ni apa produknya.. :)
 

donat88

Active Member
Messages
1,707
Joined
Mar 5, 2008
Messages
1,707
Reaction score
33
Points
30
Apa ke benda ni...

:-?:-?:-?...cip kat badan anak2 ke?
 

Perisai Anak

Freshie
Messages
10
Joined
Dec 31, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
:-?:-?:-?...cip kat badan anak2 ke?

Perisai Anak, FASMSB merupakan satu perkhidmatan yang ditawarkan untuk membantu ibubapa yang kesusahan semasa kehilangan anak yang disayangi. Jika kanak-kanak hilang, ibubapa akan pening kepala kerana kos mencari adalah tinggi.

Melalui program ini, FASMSB akan mewujudkan kesedaran kepada ibubapa/penjaga tentang apa yang kanak-kanak perlu tahu. Oleh yang demikian kadar kehilangan dapat dikurangkan. apa yang FASMSB tawarkan? Sila Email ke [email protected]. Bukan tak nak cerita terang kat sini tapi ini bukan syarikat MLM atau skim cepat kaya yang perlu beri penerangan kepada semua orang untuk cari member banyak-banyak.Saya cuma nak cari sesiapa yang ingin berniaga dan berminat untuk membantu sesama manusia dan sanggup menjalankan perniagaan ini di setiap negeri dan daerah dimalaysia. MAAF.

Muhammad Faizal
019-7204556
Pengarah Urusan
 

Perisai Anak

Freshie
Messages
10
Joined
Dec 31, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Penerangan "perisai anak, fasmsb"

APA ITU PERISAI ANAK, FASMSB?

Dengan menggunakan system yang dibina oleh Perisai Anak, FASMSB, akan menyebabkan risiko kehilangan kanak-kanak akan berkurangan dari masa kesemasa. Tujuan perniagaan ini diwujudkan adalah bertujuan untuk mengurangkan 90% kadar kehilangan kanak-kanak di Malaysia. Jika kita tahu lebihkurang 3 ke 4 orang kanak-kanak hilang sehari ini tidak termasuk kehilangan yang tidak dilaporkan. Selama ini, pemikiran masyarakat Malaysia hanya tahu menyalahkan ibubapa dan kanak-kanak tetapi apakah langkah-langkah membendung yang kita pelajari? Kami percaya dan sedar ada sesetengah pihak merasakan perkhidmatan ini tidak penting kerana di Malaysia kita ada PDRM dan lain-lain agensi yang dapat membantu. Tetapi golongan inilah yang akan menyalahkan PDRM dan lain-lain agensi jika masalah mereka tidak dapat diselesaikan. Sememangnya kehilangan tidak dapat dibendung jika kita tiada langkah-langkah membendungnya. Kemungkinan ada orang yang mengatakan anak mereka tidak akan hilang tetapi adalah lebih baik jika kita bersedia sebelum ianya berlaku. Kata perpatah melayu mengatakan SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN. Adakah kita mempunyai payung?

Dibawah ini adalah soalan lazim yang akan ditanya berkenaan Perisai Anak, FASMSB:

Q: IA TIDAK AKAN TERJADI KEPADA SAYA!
A: Semua penculik kanak-kanak inginkan anda berfikir seperti ini kerana ianya akan memudahkan mereka melaksanakan kerja mereka. Siapa boleh memberi jaminan anak mereka tidak akan hilang? Jika tidak kenapa? Adakah anda pernah mengajar anak anda ? adakah anda pernah tahu berkenaan DNA, adakah anda pernah menyimpan data lengkap anak anda? Apa yang anda ajar kepada anak anda?Memandang remeh perkara ini tidak akan memberi kesan apa-apa tetapi pelajaran dan system Perisai Anak, FASMSB akan membantu.

Q: KENAPA IBUBAPA AKAN BERMINAT MENYERTAI PERISAI ANAK, FASMSB?
A: Mudah sahaja. Jika kereta hilang insuran akan ganti tetapi kenapa kita perlu beli kunci stereng atau simpan ditempat yang berkunci? Kalau anak hilang siapa yang akan ganti? Dengan pemberian ganjaran hingga RM 20,000.00 adakah mustahil anak yang hilang tidak akan dijumpai? Penarik kereta hanya dapat bayaran dari pihak bank sejumlah lebih kurang RM 400.00 bagi sebuah kereta tetapi kenapa kita akan merasa takut jika kita tak bayar kereta untuk beberapa bulan?

Q: BERAPA HARGA PERKHIDMATAN INI?
A: Kami menawarkan perkhidmatan selama tempoh kontrak 1 tahun hingga 2 tahun. Kos yang perlu dibayar oleh pelanggan setiap perkhidmatan yang ditawarkan adalah serendah RM 150.00 setahun untuk satu keluarga.

Q: APA YANG PELANGGAN DAPAT?
A: semua pelanggan akan diberikan panduan, poster dan lain-lain dokumen untuk melindungi anak mereka. Disamping itu jika berlaku kehilangan perisai Anak, FASMSB akan menawarkan ganjaran sehingga RM 20,000.00, kos mencari , kos poster bewarna tiada had ditanggung sepenuhnya oleh Perisai Anak, FASMSB.

Q: APA YANG SMART PARTNER DAPAT?
A: Semua Smart Partner akan diberikan KIT PPEMASARAN LENGKAP. Smart Partner dibahagikan kepada 3 bahagian seperti berikut:

1. Smart Partner Negeri – Pendaftaran seumur hidup RM 4999.00

a. PENDAPATAN

i. Smart Partner Negeri akan mendapat 10% komisen bulanan dari setiap pendapatan bersih jualan produk di Negeri tersebut
ii. Bonus tahunan 5% daripada keuntungan bersih syarikat.
iii. Komisen Jualan persendirian sejumlah 15%

b. TANGGUNGJAWAB

i. Bertanggungjawab sebagai call center di Negeri tersebut
ii. Bertanggungjawab mewujudkan jaringan bantuan kecemasan di Negeri tersebut
iii. Bertanggungjawab mengedarkan dan mencetak poster “KANAK-KANAK HILANG”

2. Smart Partner Daerah – Pendaftaran seumur hidup RM 1999.00

a. PENDAPATAN

i. Komisen jualan produk 15%
ii. Komisen daripada pendapatan bersih Daerah 5%


3. Smart Partner Bebas – Pendaftaran seumur hidup RM 399.00

a. PENDAPATAN

i. Komisen Jualan persendirian 10%
 

fadklg

Fun Poster
Messages
258
Joined
Sep 1, 2008
Messages
258
Reaction score
0
Points
15
Rasanya pakai gelang dengan sistem pengesan

pun memadai :-?:-?:-?
 

emoney

Super Active Member
Messages
8,574
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Mcm2 jenis biz skrg nih...:D
 

Perisai Anak

Freshie
Messages
10
Joined
Dec 31, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Rasanya pakai gelang dengan sistem pengesan

pun memadai :-?:-?:-?

sememangnya boleh pakai gelang pengesan tetapi teknologi tersebut amat mahal dan tidak dapat mengesan lokasi sebenar sekiranya berada ditempat tertutup. kereta mewah semua ada GPS Tracking tetapi masuk kontena abis la. mendidik adalah lebih baik sebelum ia terjadi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register