BTC USD 37,238.5 Gold USD 1,846.73
Time now: Jun 1, 12:00 AM

F0rex Detect0r

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
To warga CG....
Sila cuba try test EA ni...
:D

Boleh beli kat sini :
Code:
http://www.forexdetector.com

Tapi aku bagi FREE kat sini ::cool:
Code:
http://www.mediafire.com/?5gmdhzqczmc

Aku pun tak tau laa.. boleh profit ke tak..
Korang test la yee.... then let us all know...

Thank you
:)
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
mcm ea grid jer.... tak pe nanti aku ngetest..
 

34☺*

Fun Poster
Messages
653
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Orait, orait, bro link lain ada bro ? aku takleh download la, sampai 99% je terus k.o,

banyak kali dah cuba ni :))

kalau dah yg dah download EA ni, jgn lupa upload kat link lain ?

aku nak mengetest EA, tak bape CUN ni :-d
 

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Link ni 10 kali donlod je kut :D
Code:
http://rapidshare.com/files/174215214/ForexDetector.zip.html
 

pipstar

Active+ Member
Messages
3,173
Joined
Mar 4, 2008
Messages
3,173
Reaction score
7
Points
25
aku letak ea nie kat mt4, pas tue crash, kener pki ver220 ker?:)):)):))
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
ea aku takjalan pun, kalau ikut kat website tu letak kemudian 5 minit dia akan OP... check kat jurnal tak de error pun..:-?
 

CoreDuo

Active Member
Messages
1,632
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
ea aku takjalan pun, kalau ikut kat website tu letak kemudian 5 minit dia akan OP... check kat jurnal tak de error pun..:-?
kalau ada senyum tu kira ok laa..
EA ni tak trade selalu sgt
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12915
USD / JPY
113.930
GBP / USD
1.34996
USD / CHF
0.91903
USD / CAD
1.26020
EUR / JPY
128.647
AUD / USD
0.71563

CG Sponsors




Top
Log in Register