ezReload Mencari Ejen

CG Sponsors




azrulanuar

Junior Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
55
Reaction score
0
Points
11
* Topup Kredit PERCUMA Selama Setahun!
* Iklan Sekali, Makan Hasil Setahun!
* Jana Pendapatan Dengan Handphone Anda!
* Ada Handphone Baru Boleh Join
* Jual Topup? Sertai ezReload Sekarang!

LAYARI http://ik.my/topup
 
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
x faham la tuan tanah.detail sket.makan free aku tau la.hahaha. :p
 

imamkhalid

Freshie
Joined
Dec 23, 2005
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Aku paham, meh aku cuba explain.

Dia guna sistem binary, which means mula2 dia akan cari 2 orang di bawah (panggil anak la senang citer).

Katakan dia dah dapat 2 anak. Bila ada sorang lagi nak daftar under dia, orang tu tak akan jadi anak lagi, dia akan jadi cucu, akan didaftarkan di bawah salah seorang anak tadi secara automatik.

Apa lagi, anak yang bertuah tu pun dapatlah komisen, walaupun bukan dia yang cari. Bezanya, orang yang cari dapat RM6, yang dapat rezki free dapat RM3. Berbaloi aper.

Begitulah seterusnya hingga 9 level, wallahu a'lam.
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
wah..dasyat..
hmm..
maknenye die carikan downline..camtu??
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
macam best....nak joinlah..tunggu gaji masuk..
mane TT ni?????nak tnye banyak ni...
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
tinggi gk margain dy

mxs and celcom 5%
 
Sponsored Post
Top
Log in Register