external hdd tak bleh detected..tolong aku...

CG Sponsors




JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
nak tnya ckit ni
semalam aku br beli external hard disk
pas2 aku cocok kat usb
tp x detect la ( aku kena format dulu ke ) :-?
tlg la aku :(:)(:)(:)((
 
Sponsored Post

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
nak tnya ckit ni
semalam aku br beli external hard disk
pas2 aku cocok kat usb
tp x detect la ( aku kena format dulu ke ) :-?
tlg la aku :(:)(:)(:)((
ler, lynn x terror sgt bab2 cam nie..
sowi....next, saper leh tolong member kiter...:)cgrock
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
try tunggang terbalikkan cable dier. :)cgrock
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
salam...hang cucuk usb hang kat laptop ke desktop?

kalau kat desktop port usb kat interface cpu kat depan ke kat belakang(motherboard)?
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
kene format la
bukak la pc ko...buat arahan macam nak format pc...tapi source dio ko exdis tu
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
memem xdis jual buke buleh terus guno.. meme keno pomat la..mung buat la 2 ko 3 partition
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
oh ya,
kalau boleh title thread ni tukarkan ngan msalah anda, senang sket kawan2 lain nak hit, title ni kurang menarik minat visitor lain utk masuk pon...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register