BTC USD 36,175.3 Gold USD 1,839.29
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Exco Perak disyaki rogol pembantu rumah

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,786
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,786
Reaction score
17,750
Points
2,536
Awards
1

`Gambar itu tidak betul'​


1638880182187.png


POLIS menafikan gambar tular seorang wanita di media sosial didakwa sebagai pembantu rumah yang menjadi mangsa rogol EXCO kerajaan negeri Perak.

Gambar tular yang diletakkan bersebelahan EXCO kerajaan negeri Paul Yong Choo Kiong itu mula tular sejak semalam.
Terdapat juga kenyataan mendakwa ia dikeluarkan Menteri Luar Negeri Indonesia dalam media dan meminta supaya kerajaan Malaysia tidak melindungi perogol.
Ketua Polis Perak Datuk Razarudin Husain ketika dihubungi menafikan perkara terbabit dan meminta orang ramai supaya tidak mempercayai khabar angin itu.

“Saya pun tak tengok mangsa, pegawai penyiasat yang kenal mangsa. Tapi itu tidak betul, gambar itu bukan mangsa,” katanya.
Disiarkan pada: Julai 16, 2019 @ 12:17am



Terima kasih mek bagi pencerahan
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,438
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,438
Reaction score
22,258
Points
1,831
Awards
1
Yang ni katanya

images.jpg
Ada rupa neng ni. Patot la geram sampai berterabur air

Klo xbetol si mangsa, siapakah si genit ini
 

Fayafa

Active Member
Messages
2,358
Joined
May 21, 2017
Messages
2,358
Reaction score
846
Points
81
mcmana boleh tersebar gambar mangsa rogol
biasanya mangsa rogol stay anonymous
detail dia adalah dilindungi

ni senang je disebarkan oleh media massa
slalu surat khabaq cina ni dpt 1st hand news cpt..mcm news brg nk naik rega ka, petrol nk naik ka (zaman rega ron95&97 xdak subsidi)
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
gemgemgemgemgem
Messages
98,766
Paid Membership
Top Poster #3
Joined
Jun 3, 2013
Messages
98,766
Reaction score
15,835
Points
2,066
Awards
1
slalu surat khabaq cina ni dpt 1st hand news cpt..mcm news brg nk naik rega ka, petrol nk naik ka (zaman rega ron95&97 xdak subsidi)

setuju 100% tn Fayafa, mcm ekonomi bakal merudum pun diorang dah speculate awal dan bagitau pembaca
pastu biasa banyak cerita yg real dah dilaporkan dulu kat suratkhabar diorang
sampai kat suratkhabar malaysia, either fakta disembunyikan atau di'general am'kan


namun tn Fayafa, ada gak berlaku banyak gak fakta yg twisted dan tak benar dilaporkan oleh akhbar cina.
ada gak diorang sebar fitnah

ada satu kes, Sin Chew Daily sebar fakta salah, MalaysiaKini dapat tahu dan siasat berita tu, siap tarik transkrip berita :D
MalaysiaKini kemudian bagitau yg Sin Chew Daily twisted fakta
marah Sin Chew Daily pada MalaysiaKini hehe
 

Megat Al Fateh

Active Member
Messages
1,735
Joined
May 6, 2019
Messages
1,735
Reaction score
899
Points
81
kes2 amah mcm ni yg buatkan diplomatic tense kita dgn negara seberang

ade satu online paper dkt sana, ade satu category tag, "MALAYSIA"

kalau baca tu mmg penuh dgn kes2 mcm ni, yg tak keluar dkt paper kita pun banyak

kes ni simple je, pengadu dah clear, dah ada.. tp sebab org politik ni kan panjang akal dia nak pusing

ni dah masuk ppbm aritu tak boleh settle ke? lagi drag issue ni lagi buruk nama gomen.. tak kiralah siapa pun yg perintah
 

macellsprvive

Active Member
Messages
2,008
Joined
Mar 25, 2013
Messages
2,008
Reaction score
462
Points
51
Kalau xde ribut xde angin,
Xkan tetiba muncul gambar gadis tu pulak kan..

Lagi2 bila dah dinafikan.. hahaha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register