Exam Unit Trust CUTE

CG Sponsors




hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,806
Reaction score
155
Points
123
Assalamualaikum,

Dear Otai Unit Trust di sini,

Saya baru nak ambil periksa sebagai UTC.

Boleh share pengalaman dan tips korang boleh berjaya/lulus.

sekarang peratusan kelulusan dah dinaikkan dari 60% ke 70%...

Kalau nak share soalan past question n answer boleh gak...

emailkan ke [email protected]
Terima kasih kerana berkongsi.:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,806
Reaction score
155
Points
123
takda ke yang sudi berkongsi ilmu...
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,088
Reaction score
20,952
Points
1,661
biasa company/bank bg set soalan2 contoh..study tu jela..ala UT exam senang je

lainla module 14,16
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,806
Reaction score
155
Points
123
biasa company/bank bg set soalan2 contoh..study tu jela..ala UT exam senang je

lainla module 14,16
memang ada dapat ingat nak tambah lagie set2 soalan tambahan... kepada yg sudi nak memberi...:D
 

goal_hunter

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
2,492
Reaction score
8
Points
25
buat sample soalan...jgn go through...buat baru ko bole nampak mcm mana soalan dier...sayang woo kalo nak repeat balik...
 

THX

Active+ Member
Joined
Nov 15, 2008
Messages
3,922
Reaction score
76
Points
40
betul tu, buat soalan contoh tu dan repeat sampai hafal trick dia. kalu setakat baca note susah nak lepas 70%.
 

Blazed

Fun Poster
Joined
Sep 30, 2011
Messages
107
Reaction score
0
Points
10
soalan ulang2 byk kali...baca je contoh soalan exam tu.. hehe buku teks tu berguna jugak kalo nk faham bab kira2
 

entah86

Freshie
Joined
Oct 21, 2010
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
skrg ramai fail cute exam, bykkan buat latihan, time aku amik cute exam pasal latihan rajin buat, 30 minit siap dan lulus, tapi kesian gak aku tgk org lain, ada 1 sesi 2, 40 org amik, 1 jerk lulus, so buat rajin2 latihan 2, soalan akan putar dari latihan 2 jerk.. dpt kan 5 set latihan 2?
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
904
Points
161
Good luck bro.. Yg penting ko study..
Bebudak aku hampir 100% lulus setakat ni.. Camne diorg buat? Study lah.. :)

Ada sorg fail.. Aku tanya camne leh fail?
Jawapan dia senang jek : "aku bz la.. X sempat nk baca" ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register