BTC USD 23,145.4 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EXABYTES spammers.. geram aku !!!

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku hangin dgn exabytes.
dedulu dlm 2 thn lepas..aku ada la beli hosting dgn derang.
then da lama [email protected] dan aku da xde kena mengena dgn derang lagi..

yang aku hangin, inbox emel aku asik masuk jer emel dari derang..
apa promo la diskaunts la..bana dia:mad:
tahun lepas aku da reply emel tu,,suh DELETED apa yg aku register ke subscribe ke.. x pun BANNED trus nama aku dari server emel derang..sekejap jer..pastu masuk balik emel2 derang.

tp..
last aritu..untuk sekelian kalinya..aku reply emel spam derang..
warning kat derang mintak deleted @ unsubscribe emel aku dari apa2 jua promosi derang..

dan derang reply ini.. korang lihat tarikh

exa1uw2.png


aku mmg yakin..mesti dia send lagi..
dan jangkaaan aku btol..

dia send lagi..malaun spammerrrs..
exa2ii6.png



aku akan emel link ni pada emel derang..
korang sume nyatakan pendapat negetif korang pada mereka:(scam
 
Sponsored Post

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku pun slalu dpt email dr spam dr mrk. tp eemail tu aku tak guna dah. jd aku bolayan je.

kalo aku nak beli hosting, takder je aku nak beli kat depa. Exabyte...PIIIIIIRAAAAAAH... arghpuih...:">
kalau org yg xpernah beli hosting(newbies) mesti terbeli dgn derang..
cisss...

spamdol punye exabytes..
sape2 yg ada hosting kat exabytes, baik tukor jer.
mcm bagus sgt..ciss
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register