BTC USD 57,733.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

EXABYTES spammers.. geram aku !!!

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku hangin dgn exabytes.
dedulu dlm 2 thn lepas..aku ada la beli hosting dgn derang.
then da lama [email protected] dan aku da xde kena mengena dgn derang lagi..

yang aku hangin, inbox emel aku asik masuk jer emel dari derang..
apa promo la diskaunts la..bana dia:mad:
tahun lepas aku da reply emel tu,,suh DELETED apa yg aku register ke subscribe ke.. x pun BANNED trus nama aku dari server emel derang..sekejap jer..pastu masuk balik emel2 derang.

tp..
last aritu..untuk sekelian kalinya..aku reply emel spam derang..
warning kat derang mintak deleted @ unsubscribe emel aku dari apa2 jua promosi derang..

dan derang reply ini.. korang lihat tarikh

exa1uw2.png


aku mmg yakin..mesti dia send lagi..
dan jangkaaan aku btol..

dia send lagi..malaun spammerrrs..
exa2ii6.png



aku akan emel link ni pada emel derang..
korang sume nyatakan pendapat negetif korang pada mereka:(scam
 
Sponsored Post

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
aku dah unsubscribe, x dpt email lg
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
wat ar step yg utk kenekn spammers tue. :)cgrock
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku dah unsubscribe, x dpt email lg
aku nak unsubcribe aku da xde login.
aku suh dia unsubcribekan..bkn susah pun..

dan dia da jwb..dia da unsubscribekan
tp masih ada..

apa ke HELL..
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
aku pun slalu dpt email dr spam dr mrk. tp eemail tu aku tak guna dah. jd aku bolayan je.

kalo aku nak beli hosting, takder je aku nak beli kat depa. Exabyte...PIIIIIIRAAAAAAH... arghpuih...:">
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku pun slalu dpt email dr spam dr mrk. tp eemail tu aku tak guna dah. jd aku bolayan je.

kalo aku nak beli hosting, takder je aku nak beli kat depa. Exabyte...PIIIIIIRAAAAAAH... arghpuih...:">
kalau org yg xpernah beli hosting(newbies) mesti terbeli dgn derang..
cisss...

spamdol punye exabytes..
sape2 yg ada hosting kat exabytes, baik tukor jer.
mcm bagus sgt..ciss
 

tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
wahhh...nie betul-betul nyer marah nie...hehehe
 

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
exabytes tu harap je malaysian company..tapi harga mahal gak..kaki spammer..kalau aku nak cari hosting, aku terus skip exabytes..buang masa jek..hahahaa
 

GilerGold

Currently marked as Scammer, (until issue resolved
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,024
Reaction score
0
Points
20
apa susah dr_alban...ko block jer la email address dia!!! so email dia takkan masuk inbox ko lagi:D
Sonangbaitu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register